2018.12.15.

Kedves Székely Tamás!

Egy vegyipari szakszervezetben vagyok fenntartó tag, fontosnak éreztem hogy akkor is tag maradjak, ha már nem az iparban dolgozom.

2018.12.12.

Nincs ellentmondásban az MSZP szerint, hogy együttműködnek a Jobbikkal Szávay István ügye után is. Erről Kunhalmi Ágnes beszélt a Hír TV-nek. Az ellenzék közös Alkotmánybírósági beadvánnyal készül, ehhez Jobbikos aláírások is kellettek.
2018.12.10.

Átfogó vizsgálatot indít jövőre a Kúria konzultatív testülete a devizahiteles ügyekben – jelentette be az intézmény évértékelőjén Wellmann György, a polgári kollégium vezetője. 

2018.12.09.

Napok óta mozgósította a baloldali szimpatizánsokat az ellenzéki sajtó a szombati budapesti tüntetésre, sok helyen lehetett olvasni, hogy a „rabszolgatörvény” ellen demonstrálnak majd.

2018.12.05.

Az elmúlt időszak gyakorlati tapasztalatai alapján felülvizsgálatra került a szociális támogatások rendszere és az alábbi módosításokra került sor.

2018.12.04.

A múlt héten folyamán több napig esett az eső a kerületben, amiért természetesen csakis a Fidesz, a polgármester és személyesen Orbán Viktor a felelős a szocialisták szerint, mert egyes utcák esetén a csapadékvíz elvezetése problémát okoz. De nézünk csak egy kicsit utána miért is alakult ki ez a helyzet.

2018.12.03.

Nem törik magukat az MSZP által kezdeményezett előválasztás eddig ismert résztvevői, hogy bebizonyítsák: ők Tarlós István legalkalmasabb kihívói. „Az előválasztás januárban kezdődik, ennélfogva aláírásgyűjtés jelenleg nem zajlik” – közölték lapunkkal egyformán az MSZP-nél és a Párbeszédnél kérdésünkre, hogy Horváth Csaba és Karácsony Gergely elkezdte-e már gyűjteni az ajánlásokat.

2018.12.01.

Felsült Kunhalmi Ágnes. A szocialista politikus rágalmazás és becsületsértés miatt jelentette föl Budai Gyulát, amiért a fideszes politikus – egy tanúvallomásra hivatkozva – márciusban azt mondta: Czeglédy Csaba pénzelte az MSZP 2014-es kampányát Kunhalmin keresztül. A bíróság szerint azonban Budai nem követett el bűncselekményt. Ezek szerint mostantól bárki kijelentheti: a súlyos korrupciós bűncselekményekkel gyanúsított Czeglédy Csaba pénzelte 2014-ben az MSZP kampányát Kunhalmi Ágnesen keresztül.

2018.11.28.

A Magyar Szocialista Párt képviselői Brüsszelbe utaztak, hogy találkozhassanak a Sorossal egyeztető Timmermansszal - derül ki a Facebookjukról.

2018.11.27.

Én már pár éve magam mögött tudtam az egyetemet, de ezt az ügyet nem tudom szó nélkül hagyni! Ha jól tudom, minden egyetem minden karán etikai vétségnek számít a politizálás. A politika, a társadalmi ügyek kérdése sok szakon megkerülhetetlen, sőt, egy társadalomtudományi karon, média szakon, de még pszichológia szakokon is, kell, hogy beszéljenek ilyen témákról, teremtsenek lehetőséget a termékeny vitáknak. Ami viszont elfogadhatatlan, az az AKTUÁLPOLITIKA! Ehhez képest mindenhol ez megy. Én az ELTE-re jártam, de ott több karon is szereztem diplomát.