2019.02.15.

Szégyen az, amit az önmagát a jobboldalhoz képest morálisan felsőbbrendűnek tartó balliberális politikai oldal, valamint az ő összellenzéki főpolgármester-jelöltjük, Karácsony Gergely a náci Jobbikkal való választási szövetségkötés ügyében előad.

2019.02.13.

Ezúttal nem az ajtó, hanem a bíróság állt a szoci képviselőnő útjába.

2019.02.12.

Aggodalmának adott hangot a Zsidó Világkongresszus (WJC) elnöke amiatt, hogy jelek szerint szövetséget fontolgat a Jobbikkal a magyar ellenzék más részének több politikusa.

2019.02.10.

Ha az MSZP vezetése nem határolódik el Karácsony Gergely kijelentésétől, illetve nem teszi egyértelművé a választóknak, hogy a Jobbikkal mint náci megnyilvánulásokban érintett párttal semmilyen együttműködésre nem hajlandó, akkor felfüggesztem párttagságomat, és lemondok a pártban betöltött tisztségemről - jelentette ki a Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke, a Magyar Szocialista Párt nemzetiségi tagozatának alelnöke a Magyar Nemzetnek elküldött közleményében. Csóka János Pál a napilapnak adott interjújában is kifejtette, mi a baj azzal, amit Karácsony művel.

2019.02.08.

Nagy felháborodást keltettek az egyelőre még titkolni próbált csalási kísérletek, amik kapcsán sokan már egyértelműen bizonyítható csalásról beszélnek. A Ripost.hu számol be arról, hogy rengeteg olyan ellenzéki szavazatát is beleszámolták az összesítésbe, akik el sem mentek szavazni.

2019.02.07.

Mindenképpen érdemes belépni az Ügyfélkapu szolgáltatás rendszerébe, mert számos hasznos információhoz juthatunk hozzá. Például ilyen az egyéni nyugdíjszámla, amelynek létezéséről kevesen tudnak. Pedig bármikor ellenőrizhetjük, mennyi járulékot fizettünk be, illetve fizettek be a munkaadóink utánunk erre a számlára.

2019.02.05.

A Czeglédy Csaba és társai elleni vádemelés egyértelműen azt bizonyítja, hogy az ellenzék tele van korrupciós ügyekkel. Gyurcsány DK-elnök és a szocialisták pedig a mai napig falaznak a volt szombathelyi önkormányzati képviselőnek Czeglédy Csabának.

2019.02.02.

Lemondhat a cigányok szavazatáról a baloldal, amíg a Jobbikkal szövetkezik – közölte a Mindent a Cigányokért Fórum Egyesület elnöke és írta meg a Magyar Idők. Rafael Gyula bejelentette, tüntetést szerveznek a Parlament elé a rasszista kijelentéseiről elhíresült Sneider Tamás Jobbik-elnök ellen. A demonstrációt a Borsod megyei cigányvajda, Lakatos Attila is támogatja.
2019.01.30.

A minél rosszabb, annál jobb elvet valló hazai ellenzéki körök folyamatosan, nagyobbnál, nagyobb marhaságokkal rémisztgetik az embereket nyugdíjügyben is.

2019.01.21.

A napokban a kerületi szocialista képviselők által írt blogon egy olyan álhír jelent meg, miszerint a kerület városvezetése közel 200 millió forintot kíván elvonni a gyermekintézményektől, hogy ezt a összeget átcsoportosítsák a Lőrinci Sportcsarnok felújítására. Ez a hír úgy ahogy van nem fedi a valóságot, ez egy álhír.