2019.02.07.

Mindenképpen érdemes belépni az Ügyfélkapu szolgáltatás rendszerébe, mert számos hasznos információhoz juthatunk hozzá. Például ilyen az egyéni nyugdíjszámla, amelynek létezéséről kevesen tudnak. Pedig bármikor ellenőrizhetjük, mennyi járulékot fizettünk be, illetve fizettek be a munkaadóink utánunk erre a számlára.

2019.02.05.

A Czeglédy Csaba és társai elleni vádemelés egyértelműen azt bizonyítja, hogy az ellenzék tele van korrupciós ügyekkel. Gyurcsány DK-elnök és a szocialisták pedig a mai napig falaznak a volt szombathelyi önkormányzati képviselőnek Czeglédy Csabának.

2019.02.02.

Lemondhat a cigányok szavazatáról a baloldal, amíg a Jobbikkal szövetkezik – közölte a Mindent a Cigányokért Fórum Egyesület elnöke és írta meg a Magyar Idők. Rafael Gyula bejelentette, tüntetést szerveznek a Parlament elé a rasszista kijelentéseiről elhíresült Sneider Tamás Jobbik-elnök ellen. A demonstrációt a Borsod megyei cigányvajda, Lakatos Attila is támogatja.
2019.01.30.

A minél rosszabb, annál jobb elvet valló hazai ellenzéki körök folyamatosan, nagyobbnál, nagyobb marhaságokkal rémisztgetik az embereket nyugdíjügyben is.

2019.01.21.

A napokban a kerületi szocialista képviselők által írt blogon egy olyan álhír jelent meg, miszerint a kerület városvezetése közel 200 millió forintot kíván elvonni a gyermekintézményektől, hogy ezt a összeget átcsoportosítsák a Lőrinci Sportcsarnok felújítására. Ez a hír úgy ahogy van nem fedi a valóságot, ez egy álhír.

2019.01.21.

Kunhalmi Ágnes MSZP-s politikus úgy gondolja,  óriási siker kerekedett a szombati ellenzéki tüntetésből. Eléggé egyedül maradt véleményével, de ez látszólag nem zavarja őt. Valósághajlítás szocialista módon.

2019.01.12.

Nem lesz általános sztrájk, akárhogy erőlködik az ellenzék, viszont ősszel a pártjaik összeborulhatnak. Önfeladás és önfelszámolás, ez a sorsa a mostani balliberális és volt radikális-zöld oldalnak is.

2019.01.10.

Ellenzéki oldalon megindult a hisztériakeltés a Miniszterelnökség puritán és olcsó menüsora miatt, pedig az ellenzék olcsóbban eszik az Országház menzáján.

2019.01.09.

Szabad Budapestet! Most! címmel megkezdte Budapesti kampányát az MSZP – jelentette be a szocialisták főpolgármester-jelöltje, Horváth Csaba.

2019.01.03.

Magyarországon nagyon sok pénzbeli juttatás mértéke kapcsolódik a minimálbérhez, mely a tavalyi 138 ezer forinthoz képest idén 149 ezer forintra emelkedett.