2019.04.01.

A parlament 176 igen szavazattal, 10 nem ellenében, 6 tartózkodás mellett hagyta jóvá Kásler Miklósnak, az emberi erőforrások miniszterének javaslatát.

2019.03.31.

Három ütemben megvalósított beruházással esztétikus környezetet teremtett az önkormányzat saját költségvetéséből a Haladás utca és a Balassa Bálint utca találkozásánál. Mivel most már leülhetnek, megpihenhetnek, találkozót beszélhetnek meg az emberek egy kellemes kis parkban ott, ahol korábban legfeljebb bódékból árultak ezt-azt az árusok – olvastuk bp18.hu oldalon.

2019.03.25.

Arra kéri a magyar embereket Orbán Viktor miniszterelnök, hogy ha szeretik a hazájukat, ha ki akarnak állni a hazájuk érdeke mellett, vegyenek részt a május 26-i európai parlamenti (EP) választáson. „Mutassuk meg Brüsszelnek, álljunk ki Magyarország mellett” – fogalmazott a kormányfő a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

2019.03.24.

Csupán a negyedik helyre került a Párbeszéd első jelöltje, Jávor Benedek. Ez azt jelenti, hogy jó eséllyel kieshet az Európai Parlamentből Karácsony Gergely párttársa, még akkor is, ha végül visszalép a lista éléről az MSZP elnöke – hangzott el az M1 Híradójában.

2019.03.17.

Itt vannak a kormány hétpontos családvédelmi akciótervének részletei.

2019.03.10.

A Jobbik országgyűlési képviselője 2000-ben még ügyvédként dolgozott és több olyan adásvételi szerződést készített, amely jelentős kárt okozott az ingatlanok tulajdonosainak. Az Echo TV Informátor című műsora bemutatott olyan dokumentumokat, amelyeken az egykori ügyvéd pecsétje és aláírása is szerepel. Varga-Damm Andrea országgyűlési képviselőként gyakran emeli fel a hangját a kilakoltatások ellen – írja a 888.hu.

2019.03.06.

Az elmúlt napokban elképesztő álhírgyártásba kezdtek a különféle balliberális termékek a köztisztviselők munkaügyi szabályai kapcsán. Állításaikkal szemben nem csökkent a kivehető szabadsága a köztisztviselőknek. Az új jogszabály is garantálja a gyermekek után járó szabadságokat, és még a ki nem vett szabadságokat is megtéríti az állam. A szektorban 40 milliárd forintból valósult meg a béremelés, sőt a fizetésbe beépült a cafeteria is. Jól látszik, ismét lebuktak a baloldali fake news-gyárak.

2019.02.20.

Az Orbán Viktor által bejelentett hétpontos családvédelmi akcióterv legfontosabb részletei a következőek.

2019.02.19.

Nagyon úgy tűnik, hogy Kunhalmi kihúzta a gyufát saját választói szemében is, vagyis erre lehet következtetni egy beszélgetésből a baloldali képviselők által létrehozott kerületi  facebook csoportban.

2019.02.17.

Már a tavalyi országgyűlési választások előtt is gyakran tiltakoztak az ellenzéki pártok az ellen, hogy őket bevándorláspártinak állítsák be. Erre sokszor a kerítést hozták fel példaként, miszerint ők már felülbírálták korábbi álláspontjukat, és már nem bontanák le a déli határt védő objektumot. Ezt továbbra is nehéz elhinni róluk, főleg, ha megnézzük, hogyan szavaztak azóta az Európai Parlamentben a különböző, bevándorlást érintő témákban.