2019.03.10.

A Jobbik országgyűlési képviselője 2000-ben még ügyvédként dolgozott és több olyan adásvételi szerződést készített, amely jelentős kárt okozott az ingatlanok tulajdonosainak. Az Echo TV Informátor című műsora bemutatott olyan dokumentumokat, amelyeken az egykori ügyvéd pecsétje és aláírása is szerepel. Varga-Damm Andrea országgyűlési képviselőként gyakran emeli fel a hangját a kilakoltatások ellen – írja a 888.hu.

2019.03.06.

Az elmúlt napokban elképesztő álhírgyártásba kezdtek a különféle balliberális termékek a köztisztviselők munkaügyi szabályai kapcsán. Állításaikkal szemben nem csökkent a kivehető szabadsága a köztisztviselőknek. Az új jogszabály is garantálja a gyermekek után járó szabadságokat, és még a ki nem vett szabadságokat is megtéríti az állam. A szektorban 40 milliárd forintból valósult meg a béremelés, sőt a fizetésbe beépült a cafeteria is. Jól látszik, ismét lebuktak a baloldali fake news-gyárak.

2019.02.20.

Az Orbán Viktor által bejelentett hétpontos családvédelmi akcióterv legfontosabb részletei a következőek.

2019.02.19.

Nagyon úgy tűnik, hogy Kunhalmi kihúzta a gyufát saját választói szemében is, vagyis erre lehet következtetni egy beszélgetésből a baloldali képviselők által létrehozott kerületi  facebook csoportban.

2019.02.17.

Már a tavalyi országgyűlési választások előtt is gyakran tiltakoztak az ellenzéki pártok az ellen, hogy őket bevándorláspártinak állítsák be. Erre sokszor a kerítést hozták fel példaként, miszerint ők már felülbírálták korábbi álláspontjukat, és már nem bontanák le a déli határt védő objektumot. Ezt továbbra is nehéz elhinni róluk, főleg, ha megnézzük, hogyan szavaztak azóta az Európai Parlamentben a különböző, bevándorlást érintő témákban.

2019.02.15.

Szégyen az, amit az önmagát a jobboldalhoz képest morálisan felsőbbrendűnek tartó balliberális politikai oldal, valamint az ő összellenzéki főpolgármester-jelöltjük, Karácsony Gergely a náci Jobbikkal való választási szövetségkötés ügyében előad.

2019.02.13.

Ezúttal nem az ajtó, hanem a bíróság állt a szoci képviselőnő útjába.

2019.02.12.

Aggodalmának adott hangot a Zsidó Világkongresszus (WJC) elnöke amiatt, hogy jelek szerint szövetséget fontolgat a Jobbikkal a magyar ellenzék más részének több politikusa.

2019.02.10.

Ha az MSZP vezetése nem határolódik el Karácsony Gergely kijelentésétől, illetve nem teszi egyértelművé a választóknak, hogy a Jobbikkal mint náci megnyilvánulásokban érintett párttal semmilyen együttműködésre nem hajlandó, akkor felfüggesztem párttagságomat, és lemondok a pártban betöltött tisztségemről - jelentette ki a Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke, a Magyar Szocialista Párt nemzetiségi tagozatának alelnöke a Magyar Nemzetnek elküldött közleményében. Csóka János Pál a napilapnak adott interjújában is kifejtette, mi a baj azzal, amit Karácsony művel.

2019.02.08.

Nagy felháborodást keltettek az egyelőre még titkolni próbált csalási kísérletek, amik kapcsán sokan már egyértelműen bizonyítható csalásról beszélnek. A Ripost.hu számol be arról, hogy rengeteg olyan ellenzéki szavazatát is beleszámolták az összesítésbe, akik el sem mentek szavazni.