2019.04.25.

"A családdal várjuk holnap a nyuszit, Boti a kerszetfiam fel is hívta, hogy megsürgesse" - kürtölte világgá Instagram-oldalán Kunhalmi Ágnes, a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője húsvét alkalmából, hogy továbbra sem megy neki a helyesírás. 

2019.04.19.

A Bókay-kert közvetlen szomszédságában található Turul parkban egy különleges, vizes játszóteret terveznek. A jó hírt Ughy Attila polgármester jelentette be Facebook-oldalán. Részletek és tervek hamarosan!

2019.04.15.

Annyira elege lehet az MSZP-nek Karácsony Gergelyből, hogy a párt XVIII.kerületi politikusa kétségbeesésében már Tarlós Istvánra hivatkozik a kampányban a pestszentlőrinci közéleti magazin címlapján. A lap szerint a helyi jelöltben, Szaniszló Sándorban még Tarlós István főpolgármester is megbízik. Ez egyébként nyilvánvaló hazugság tekintettel a szoci politikus korábbi zűrös ügyeire.

2019.04.13.

Ki fog össze Gyurcsány Ferenccel? Mindenki. Ki támogatja Dobrev Klára miniszterelnök-jelöltségét? Az összes ellenzéki párt, csak még maguknak sem merik bevallani, nem hogy a szavazóiknak. Nincs erről mit beszélni. Ez már eldöntött tény, a többi ellenzéki pártnak sem esze, sem ereje nincs arra, hogy az Apró-klán bandavezér-cseréjét megakadályozza. Az LMP és a Jobbik vezetői akkora lúzerek, hogy még meg is sértődnek azon, hogy Gyurcsány Ferenc nem tart rájuk igényt. Ez a két párt egyébként a mágnes harmadik pólusának képzeli magát. A középsőnek.
2019.04.10.

Kunhalmi keddi sajtótájékoztatóján a kormány oktatáspolitikáját támadta, különös tekintettel a tankötelezettségi korhatár csökkentésével kapcsolatos elégedetlenségét fejtegette. Nem váratott magára sokat a válasz sem, a nagyobbik kormánypárt közleményt adott ki, melyben kifejtették, 2010 óta 600 milliárd forinttal több pénz jutott az oktatásra, mint a szocialista kormány idején.

2019.04.09.

Még el sem kezdődött, de máris csúfosan befuccsolt a legújabb ellenzéki összefogás. Úgy tűnik, hogy Puzsér Róbert és az LMP hadat üzen az MSZP-DK-Momentum-Párbeszéd bevándorláspárti szövetségnek, mivel azok kihagyták őket az ellenzéki polgármesterjelöltek kiválasztásából.

2019.04.07.

Feszültséget okozott az ellenzéki oldalon, hogy közös kerületi polgármester-jelölteket jelentett ma be az MSZP, a Párbeszéd, a DK és a Momentum.

2019.04.06.

Sajnos már rendszeres jelenség a kerületünkben, hogy álhírek keringenek egyes közösségi oldalakon, miszerint a Péterhalmi erdőben erdőírtás, tarvágás történik.

2019.04.05.

Gyerekzsivaj néven kerületi játszótér-felújítási programot indít az önkormányzat a XVIII. kerületben, melynek révén egy éven belül hét játszóteret újítanak fel.

2019.04.04.

Az ellenzék szakértő nélküli kerekasztal-beszélgetést tartott a magyar oktatás helyzetéről. A Szél Bernadett által moderált rendezvény fő célja – ahogy az esemény leírásában is szerepel –, hogy megnézzék, hogyan kellene ezt jól csinálni.