Így vérezteti ki Orbán a fővárost: 50 milliárdot ad a kormány egészségügyi fejlesztésekre

Így vérezteti ki Orbán a fővárost: 50 milliárdot ad a kormány egészségügyi fejlesztésekre

2020.02.27. | ballator

A kormány folytatja a fővárosi kerületi önkormányzatok, valamint Budapest Főváros Önkormányzatának egészségügyi alapellátási és járóbeteg-szakellátási …

Tovább
Gyurcsányista gyarmatosítás Pestszentimrén

Gyurcsányista gyarmatosítás Pestszentimrén

Tovább
Kunhalmi sumákoló polgármestere átigazol Gyurcsányhoz

Kunhalmi sumákoló polgármestere átigazol Gyurcsányhoz

Tovább
2019.08.30.

A zuglói önkormányzat pénzügyi bizottságának jegyzőkönyvei drámai képet mutatnak Zugló pénzügyi helyzetéről. Az alkalmatlan polgármester, Karácsony Gergely vezetésével a kerület gyakorlatilag működésképtelen” – számol be a szomorú helyzetről több médium.

2019.08.24.

Erősen megviselte a magyar ellenzéket a soproni Páneurópai piknik megemlékezésre hazánkba látogató Angela Merkel nyilatkozata.

2019.08.06.

Kifejezetten a fiatalokat, diákokat vette célkeresztbe Gyurcsány Ferenc, aki Budapest után nemrég Debrecenben, Miskolcon, majd Győrben tartott velük személyes találkozót.

2019.07.30.

Áder János köztársasági elnök október 13-ra írta ki a magyarországi önkormányzati választásokat. Fontos hangsúlyozni, hogy az önkormányzati választásokat, mivel a totális káosz és a totális rend között az előbbi térfelén rezgő ellenzék a nem hivatalos választási kampányával és politikai lózungjaival azt a hamis érzetet próbálja kelteni, mintha 12 hét múlva Orbán Viktor miniszterelnök és kormánya teljesítményéről kellene döntenie a nyolcmillió választópolgárnak. Nemcsak ez hamis, hanem a választási bukást választási bukásra halmozó ellenzéki pártok és civilnek mondott csatlósaik ígéretei is.

2019.07.28.

Első lépésben dekriminalizálná a kannabiszfogyasztást, és legalizálná orvosi felhasználásra a marihuánát - erről írt Nagy Károly, a Momentum Mozgalom ifjúsági szervezetének, a Momentum TizenX-nek az elnöke, miután ismételt drogfogyasztásért megbüntettek egy tatbányai férfit.

2019.06.23.

Karácsony Gergely, az MSZP—Párbeszéd főpolgármester-jelöltje az ingatlanadó bevezetése mellett az ingyenes parkolás jelenlegi rendszerét szüntetné meg, az őszi választáson a DK támogatásával induló Kálmán Olga szerint pedig nem az a lényeg, hogy mennyit költünk rezsire. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint egyértelmű, hogy újra összeáll a megszorításmániás koalíció.

2019.06.16.

Nem szűnik meg a nagycsaládosoknak, a nyugdíjasoknak és a fogyatékossággal élőknek szóló Erzsébet-program – közölte a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány csütörtökön, a sajtóban megjelent információkat cáfolva. A közleményben azt írták, a kormány eddigi legsikeresebb szociális üdültetési programja a jövőben is folytatódik. A 2020-as Erzsébet-program kiírásaira 2019. szeptember 15-től lehet pályázni.
2019.06.13.

Kunhalmi Ágnes nagyon, nagyon kiakadt azon, hogy a Demokratikus Koalíció kihátrált Karácsony Gergely mögül a főpolgármesteri előválasztáson és helyette Kálmán Olgát indítja. Ez az ATV Egyenes beszéd című műsorában derült ki kedd este.

2019.06.06.

A szocialisták fővárosi képviselője valamilyen véletlen folytán, ugyan megjelent a Nemzeti Összatartozás Napjának kerületi megemlékezésén, de egyedüliként nem hajtott fejet az emlékmű előtt.
2019.06.03.

Most éppen a Béke tér felújításának ügyében, illetve a Kondor Béla sétány környezetrendezésének kapcsán állítja azt a szocialisták fővárosi képviselője, hogy ezek a fejlesztések az ő kezdeményezésére valósulnak meg.