2017.07.28.

A kormány úgy döntött, hogy a szeptemberben megkezdődő új tanévtől nemcsak az alsó tagozatos diákok, hanem az 5-9. évfolyam tanulói is ingyen fogják megkapni a tankönyveiket. A döntés nagyságrendileg egymillió gyereket érint.

2017.07.25.

Az egyik unokaöcsém kilépett az előző munkahelyéről, így átmenetileg munkanélkülivé vált. Ezáltal családi érintettség okán volt lehetőségem betekintést nyerni persze csak budapesti viszonylatban, hogy ma egy 25 éves fiatalembernek milyen lehetőségei vannak arra, hogy mihamarabb munkát találjon.

2017.07.21.

Az ellenzéki sajtó és politikusok által mostanában kreált egészségügyi hírekről egyértelműen kiderült, hogy azokból egy szó nem igaz, mivel azok egytől egyik álhíreket, valótlanságokat tartalmaznak. Ennek ellenére lebukásukat követően úgy tesznek, mintha ez lenne a valóság, így továbbra is gátlástalanul hazudoznak és próbálják meglovagolni azt a mesét miszerint az egészségügy romokban heverne.

2017.07.18.

Míg a nagy többség megérdemelt pihenését nyaralását tölti a Balatonon vagy éppen a horvát tengerparton, addig a Városgazda18 munkatársai intézményi felújítási munkálatokat végeznek, hogy a vakációs időszak után frissen festett helyiségek fogadják az iskolásokat, óvodásokat és bölcsődéseket.

2017.07.17.

Velencén az EFOTT-on, a főiskolások és egyetemisták közös nyári buliján vörös csillaggal kampányolt az MSZP. A vörös csillag Molnár Gyula pártelnök kezére is felkerült Kunhalmi Ágnes aktív közreműködésével.

2017.07.16.

Nem igazán rajongók a vizes sportok iránt, talán a vízilabdát leszámítva, de az magyarként eszembe se jutna, hogy egy ilyen nagyszerű esemény során, mint a vizes vb Magyarország és a magyar sportolók sikertelenségéért szorítsak. Magyarként a legtermészetesebb dolognak tartom, hogy igenis hazánk sikeréért és eredményességéért szorítsak, mint minden olyan sporteseményen, ahol Magyarország képviselteti magát, akár rendezőként, akár kvalifikáció által.

2017.07.15.

Az Együtt nevezetű anarchista mikrópárt Pestszentlőrincen is hozta a formáját és érdemi mondanivaló hiányában folytatta azoknak a Soros-plakátoknak az eltüntetését, amelyeket július 15.-e után amúgy is eltűntek volna a város közterületeiről, mivel a nemzeti konzultáció utódkampánya ma befejeződik.

2017.07.14.

Lázár János miniszter úrral egyetértve problémának tartom, hogy egy szívklinikán nincsen CT és emiatt a betegeket utaztatni kell. Az azonban minden jóérzésű ember számára elfogadhatatlan, hogy egyes baloldali portálok és politikusok féligazságokat terjesztve uszítanak a hatalomért és úgy igyekeznek egy gyermek halálát találni mintha azért a kormány lenne felelős.

2017.07.12.

Amikor a baloldali és liberális körök a régi recept alapján elkezdték antiszemitizmussal vádolni a kormányt a Soros-kampány miatt, akkor még senki nem sejthette, hogy a kormányzat nem várt helyről kap támogatást. Hibába minden igyekezetük, amikor egy adott politika mellett kiáll a hazai és a nemzetközi zsidóság, akkor mondhatnak ezután bármit ezek a körök, de ezt a politikát aligha lehet vádolni antiszemitizmussal.

2017.07.11.

Az elmúlt napok eseményei nyomán nyugodtan kijelenthető, hogy egyes MSZP-s politikusok előszeretettel rejtegetik mesés titkos vagyontárgyaikat a sógoroknál. Ez igaz a most lebukott Czeglédy Csabára és tökéletesen igaz a 2014 elején lebukott Simon Gábor esetén is. Az osztrák kapcsolaton kívül mindkét politikusban közös vonás, hogy feltételezhetően azért rejtegették ezeket a vagyonokat külföldön, mivel nem tisztességes, nem becsületes úton szerezték meg.

Ezeket a cikkeket olvastad már?