2019.10.19.

Egyre több általános iskolás esik úgynevezett klímagyászba vagy klímadepresszióba. Sok tinédzser és fiatal felnőtt dönt úgy, hogy nem vállal gyereket, hiszen ez már úgyis az emberiség történetének utolsó fejezete. Politikusok beszélnek fordulópontokról, ahol felmelegedés visszafordíthatatlan folyamattá válik – ez a fordulópont egyébként mindig arrább tolódik 10 évvel, mikor az eredeti nem következik be, most épp 2030-tól kell félni –, és egyre több mozgalom válik politikai értelemben agresszívvá. Tagjai pedig őszintén hiszik, hogy a világ kormányai épp a halálba vezetik a bolygót. De mennyire van igazuk?

2019.10.18.

Nemcsak a külföldi, de Magyarországon élő külföldi állampolgárok adatait szerezték meg az ellenzéknél, hanem bizony olyan adatbázisokkal is rendelkeznek, amit az elmúlt 1-2 évben építettek fel. És ezek bizony friss adatbázisok, ezért hasznosak!

2019.10.16.

Karácsony Gergely főpolgármesterré választása után megígérte, szociális csomagja részeként azonnal ingyenessé teszi a tömegközlekedést a regisztrált álláskeresők számára, illetve az ingyenesen közlekedők korhatárát hét évre emelik.

2019.10.10.

Kedves ellenzékiek!

Tudjuk, hogy a fővárosban vagytok a legtöbben. Demokrácia van, mindenki oda szavaz, ahova akar! Ez a demokrácia lényege, tehát nyílt levelünk célja nem a meggyőzés lesz, csupán pár apróságra szeretnénk felhívni a figyelmet.

2019.10.09.

Az egykori Junior Gyermekélelmezési Vállalatot moslék szintű étellel padlóra küldő (akkor alpolgármester) Szaniszló Sándor most azzal alázza a kerület pedagógusait, hogy egyenesen gyermekeket kifosztó tolvajnak nevezi őket.
2019.10.04.

Több évtizedes lemaradást hozott be a XVIII. kerület Ughy Attila polgármestersége alatt. A lokálpatrióta városvezető ismét rajthoz állt, s a következő ciklusban a családokra koncentrálna a fejlesztések mellett.

2019.09.29.

Van mit a tejbe aprítania Szaniszló Sándor fővárosi önkormányzati képviselőknek, aki párttársaihoz, és egyéb szövetségeseihez hasonlóan – ellenzékben – folyamatosan vizionálja a nemzet éhhalálát, miközben csinos kis ingatlanportfólióval rendelkezik.

2019.09.11.

Már többször ejtettem szót a Jobbik nevezetű pártról, de igazából eddig csak érintőlegesen foglalkoztam ezzel a mára teljesen amorffá vált alakulattal. Az apropót az adta, hogy ma ér véget az önkormányzati jelöltállítás, és mostanra végképp eldőlt, hogy a Jobbik a Gyurcsány-táborban landolt. Még 2010 előtt, munkámból fakadóan több jobbikos rendezvényen, tüntetésen jártam és elég jót nevettem volna azon, hogyha valaki akkor azt mondja nekem, hogy egy választáson olyan listákkal és plakátokkal fogok találkozni, amire az van írva, hogy Jobbik-MSZP-DK-LMP. Azonban, ha a párt 2010 után útját figyelem, akkor már nem is okozott olyan meglepetést, hogy mostanra összeálltak azokkal a politikai erőkkel, akik ellen elvileg a Jobbik létrejött.

2019.09.08.

Van Magyarországon egy maffiózó, milliárdos család, egy házaspár, amelyik a mai napig egy zsidóktól elrabolt villában lakik.

2019.09.01.

A szocialisták nemzetiségi tagozatának alelnöke bejelentette: kilép az MSZP-ből, mivel számára elfogadhatatlan, hogy a párt együttműködik a szélsőjobboldallal. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?