2017.07.16.

Nem igazán rajongók a vizes sportok iránt, talán a vízilabdát leszámítva, de az magyarként eszembe se jutna, hogy egy ilyen nagyszerű esemény során, mint a vizes vb Magyarország és a magyar sportolók sikertelenségéért szorítsak. Magyarként a legtermészetesebb dolognak tartom, hogy igenis hazánk sikeréért és eredményességéért szorítsak, mint minden olyan sporteseményen, ahol Magyarország képviselteti magát, akár rendezőként, akár kvalifikáció által.

2017.07.15.

Az Együtt nevezetű anarchista mikrópárt Pestszentlőrincen is hozta a formáját és érdemi mondanivaló hiányában folytatta azoknak a Soros-plakátoknak az eltüntetését, amelyeket július 15.-e után amúgy is eltűntek volna a város közterületeiről, mivel a nemzeti konzultáció utódkampánya ma befejeződik.

2017.07.14.

Lázár János miniszter úrral egyetértve problémának tartom, hogy egy szívklinikán nincsen CT és emiatt a betegeket utaztatni kell. Az azonban minden jóérzésű ember számára elfogadhatatlan, hogy egyes baloldali portálok és politikusok féligazságokat terjesztve uszítanak a hatalomért és úgy igyekeznek egy gyermek halálát találni mintha azért a kormány lenne felelős.

2017.07.12.

Amikor a baloldali és liberális körök a régi recept alapján elkezdték antiszemitizmussal vádolni a kormányt a Soros-kampány miatt, akkor még senki nem sejthette, hogy a kormányzat nem várt helyről kap támogatást. Hibába minden igyekezetük, amikor egy adott politika mellett kiáll a hazai és a nemzetközi zsidóság, akkor mondhatnak ezután bármit ezek a körök, de ezt a politikát aligha lehet vádolni antiszemitizmussal.

2017.07.11.

Az elmúlt napok eseményei nyomán nyugodtan kijelenthető, hogy egyes MSZP-s politikusok előszeretettel rejtegetik mesés titkos vagyontárgyaikat a sógoroknál. Ez igaz a most lebukott Czeglédy Csabára és tökéletesen igaz a 2014 elején lebukott Simon Gábor esetén is. Az osztrák kapcsolaton kívül mindkét politikusban közös vonás, hogy feltételezhetően azért rejtegették ezeket a vagyonokat külföldön, mivel nem tisztességes, nem becsületes úton szerezték meg.

2017.07.09.

Elég vicces dolog amikor Kunhalmi Ágnes és az MSZP vádolja a kormányt és a miniszterelnököt antiszemitizmussal.

Ezeket a cikkeket olvastad már?