Megnyílt immáron megújult környezetben a Havanna heti vásár

Megnyílt immáron megújult környezetben a Havanna heti vásár

2020.05.25. | ballator

Az előző városvezetés és a kerületi polgári közösség kiemelt projektjeként valósulhatott meg ez a fejlesztés.

Tovább
Feljelentést tesz a Jahn Ferenc Kórház Bencsik János videója miatt

Feljelentést tesz a Jahn Ferenc Kórház Bencsik János videója miatt

Tovább
Elképesztő a baloldal viselkedése a járvány alatt

Elképesztő a baloldal viselkedése a járvány alatt

Tovább
2020.05.03.

Lelassítaná a tömegközlekedés keringési sebességét az 50 kilométer per órás megengedett tempó 30-ra való csökkentése, ezért ebben az esetben több járművet kellene forgalomba állítani az érintett viszonylatokban, hogy adott idő leforgása alatt azonos mennyiségű utas szállítására legyen lehetőség – így kommentálták BKV-s forrásaink azt a fővárosi előterjesztést, amelynek értelmében a fő- és gyűjtőút-hálózati szerepkört betöltő útvonalak esetében általánosan 50, a mellékúthálózat esetében 30, a lakó-pihenő övezetekben pedig 20 kilométer per órára csökkenhet a maximális sebesség.

2020.04.28.

Tagtoborzásra, személyes adatok gyűjtésére és adatbázis építésre is használhatja az idei érettségi eltörléséért indított petícióját a Momentum Mozgalom.

2020.04.27.

Több budapesti piacon zűrzavart okozott a megváltozott korosztályos idősáv, ugyanis rengetegen a piacra érve szembesültek csak a változással.

2020.04.24.

Korábbi szocialista politikusok, Gyurcsány Ferenc kipróbált emberei és a liberális Együtt kommunikációs csapatának tagja is megtalálhatók az Ezalényeg.hu internetes ellenzéki álhírportál környékén.

2020.04.22.

Mindenki, aki most ezt a cikket éppen az otthona melegéből olvassa, távol a világban tomboló koronavírus fenyegetéseinek veszélyeitől, gondoljon egy picit bele abba, hogy milyenek lehetnek ezek a napok azok számára, akik folyamatosan a frontvonalban harcolnak azért, hogy te gondtalanul olvasgathass.

2020.04.20.

A napokban megszaporodtak a "szívbemarkoló" regényszerű történetek a hazaküldött súlyos betegekről, azonban egy dolog hiányzik belőlük:

2020.04.18.

Karácsony Gergely és a főváros vezetésének hibái is hozzájárulhattak ahhoz, hogy az elmúlt napokban jelentősen megnőtt az új koronavírusos fertőzöttek száma Budapesten.

2020.04.15.

Bár az eredeti hazug állításaikat egy nappal később egy másik cikkben helyesbítették, mégis az álhír terjedt el, miszerint: "Folyamatos ellátásra szoruló betegeket is hazaküldenek a Jahn Ferenc kórházból a járvány miatt"

2020.04.12.

Több mint egy hónapja vannak szüleim, nagyszüleim karanténban. Valódi karanténban! Senki sem mehet be, és senki sem jöhet ki! 

2020.04.09.

Szaniszló Sándor XVIII. kerületi polgármester közösségi oldalán, Kőrös Péter alpolgármester pedig több felületen is azt nyilatkozta, nem ért egyet a kormány által hozott döntésekkel, miszerint a gépjárműadóval be kell szállniuk a világjárvány elleni védekezésbe. Mi a baj a baloldali városvezetők nyilatkozatával, miről feledkeztek el el tájékoztatni a helyieket, illetve mivel tájékoztatták félre a kerület lakóit?