2019.10.04.

Több évtizedes lemaradást hozott be a XVIII. kerület Ughy Attila polgármestersége alatt. A lokálpatrióta városvezető ismét rajthoz állt, s a következő ciklusban a családokra koncentrálna a fejlesztések mellett.

2019.09.29.

Van mit a tejbe aprítania Szaniszló Sándor fővárosi önkormányzati képviselőknek, aki párttársaihoz, és egyéb szövetségeseihez hasonlóan – ellenzékben – folyamatosan vizionálja a nemzet éhhalálát, miközben csinos kis ingatlanportfólióval rendelkezik.

2019.09.11.

Már többször ejtettem szót a Jobbik nevezetű pártról, de igazából eddig csak érintőlegesen foglalkoztam ezzel a mára teljesen amorffá vált alakulattal. Az apropót az adta, hogy ma ér véget az önkormányzati jelöltállítás, és mostanra végképp eldőlt, hogy a Jobbik a Gyurcsány-táborban landolt. Még 2010 előtt, munkámból fakadóan több jobbikos rendezvényen, tüntetésen jártam és elég jót nevettem volna azon, hogyha valaki akkor azt mondja nekem, hogy egy választáson olyan listákkal és plakátokkal fogok találkozni, amire az van írva, hogy Jobbik-MSZP-DK-LMP. Azonban, ha a párt 2010 után útját figyelem, akkor már nem is okozott olyan meglepetést, hogy mostanra összeálltak azokkal a politikai erőkkel, akik ellen elvileg a Jobbik létrejött.

2019.09.08.

Van Magyarországon egy maffiózó, milliárdos család, egy házaspár, amelyik a mai napig egy zsidóktól elrabolt villában lakik.

2019.09.01.

A szocialisták nemzetiségi tagozatának alelnöke bejelentette: kilép az MSZP-ből, mivel számára elfogadhatatlan, hogy a párt együttműködik a szélsőjobboldallal. 

2019.08.30.

A zuglói önkormányzat pénzügyi bizottságának jegyzőkönyvei drámai képet mutatnak Zugló pénzügyi helyzetéről. Az alkalmatlan polgármester, Karácsony Gergely vezetésével a kerület gyakorlatilag működésképtelen” – számol be a szomorú helyzetről több médium.

2019.08.24.

Erősen megviselte a magyar ellenzéket a soproni Páneurópai piknik megemlékezésre hazánkba látogató Angela Merkel nyilatkozata.

2019.08.06.

Kifejezetten a fiatalokat, diákokat vette célkeresztbe Gyurcsány Ferenc, aki Budapest után nemrég Debrecenben, Miskolcon, majd Győrben tartott velük személyes találkozót.

2019.07.30.

Áder János köztársasági elnök október 13-ra írta ki a magyarországi önkormányzati választásokat. Fontos hangsúlyozni, hogy az önkormányzati választásokat, mivel a totális káosz és a totális rend között az előbbi térfelén rezgő ellenzék a nem hivatalos választási kampányával és politikai lózungjaival azt a hamis érzetet próbálja kelteni, mintha 12 hét múlva Orbán Viktor miniszterelnök és kormánya teljesítményéről kellene döntenie a nyolcmillió választópolgárnak. Nemcsak ez hamis, hanem a választási bukást választási bukásra halmozó ellenzéki pártok és civilnek mondott csatlósaik ígéretei is.

2019.07.28.

Első lépésben dekriminalizálná a kannabiszfogyasztást, és legalizálná orvosi felhasználásra a marihuánát - erről írt Nagy Károly, a Momentum Mozgalom ifjúsági szervezetének, a Momentum TizenX-nek az elnöke, miután ismételt drogfogyasztásért megbüntettek egy tatbányai férfit.

Ezeket a cikkeket olvastad már?