2019.12.09.

Havi 142 millió, évi több, mint 1,7 milliárd forintot ajánlott a BKV Zrt.-nek a JCDecaux Hungary Kft. a járműágazathoz, illetve a tömegközlekedési infrastruktúrához tartozó reklámfelületek hasznosításáért, ám az eredményhirdetés előtt lefújták a majd négy éven át zajló közbeszerzési eljárást a Fővárosi Közgyűlés új határozata miatt – írta a Világgazdaság szerdán.

2019.12.04.

Ide vezet az amikor felnő úgy egy generáció, hogy lényegében fogalma sincs sem a munkáról, sem arról hogyan is "működik a világ", de hatalmat kap a kezébe. Jön ez a Dorosz nevű párbeszédes arc, a Wikipédia szerint valami ügyvédi irodában gyakornokoskodott, meg (feltehetően) liberális rádiónak és újságnak dolgozott. Kitalálja, hogy kitiltják a dízel üzemű gépjárműveket Budapestről, illetve bevezetik a dugódíjat. A liberális és/vagy zöld emberek meg törölgetik a könnycseppeket a boldogságtól.

2019.12.01.

A kerületi képviselő-testület legutóbbi ülésének legfőbb témája az adóváltozások kérdései voltak.

2019.11.26.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen és a Pesti Központi Kerületi Bíróságon ismeretlen tettes ellen.

2019.11.22.

Hatszázötven korábbi devizahiteles család lakhatását oldhatja meg végérvényesen az a törvényjavaslat, amelyet kedden fogadott el az Országgyűlés; az új rendelkezések az eszközkezelő programot egészítik ki – közölte a nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár a Magyar Nemzettel.

2019.11.06.

Még csak ma áll fel hivatalosan az új, Karácsony Gergely vezette, ellenzéki többségű fővárosi közgyűlés, de máris megkezdődik a baráti zsebek megtömése és azoknak az ellenzéki politikusoknak a vezető pozícióba emelése, akikről a főpolgármester korábban még lesajnálóan beszélt - írja a Pesti Srácok. A lap számításai szerint havi mintegy 8 millió forint megy Karácsony személyzeti politikájára az adófizetők pénzéből

2019.11.05.

A „bolygó sorsa” és a szegény, kihalófélben lévő jegesmedvék védelme könnyű terep, hiszen még jófejségből is pluszpont, ha valaki önkéntes szemétszedést vállal, persze lehetőleg nyilvános helyen, úgy, hogy fotó is készüljön róla. Látszólag ártalmatlan ügy, de amire a zöldek használják, az korántsem az.

2019.11.03.

A már rendkívül kiéhezett, és most hatalomra kerülő ellenzéki polgármesterek és képviselő-testületek nem sokat gondolkodtak, több helyen is arcátlan módon szinte azonnal fizetést emeltek maguknak, nem is rejtve véka alá, hogy milyen céllal vállaltak közfeladatot. 

2019.10.30.

Felmerült pár kérdés a kampány alatt elindult (és azóta is működő) ezalenyeg.hu nevű balliberális álhír- és propagandaoldallal kapcsolatban pár kérdés. Először is tisztázzuk, hogy egy vaskosan álhír oldalról van szó, ami ráadásul primitív és gyűlölködő is.

2019.10.28.

Egyre érdekesebb dolgok derülnek ki azokról a Fideszes kerületekről, ahol az ellenzék vette át a hatalmat október 13.-án!

Ezeket a cikkeket olvastad már?