Karácsony lemondását követelik a budapestiek


Karácsony Gergelynek nem sikerült felnőni a feladathoz és képtelen kezelni a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet.

Nem sikerül a helyzeten felülkerekednie, lassan elnyeli a káosz Budapestet. A koronavírus-járvány közepén sikerült meghoznia azt a döntést, hogy ritkábban járjanak a tömegközlekedési eszközök a fővárosban (bár a tömegfelháborodás miatt visszakozott később), a parkolási díjakhoz pedig foggal-körömmel ragaszkodik.

Az emberek természetesen fel is háborodtak és a főpolgármester Facebookján kérik számon: mégis miért játszik még mindig emberéletekkel?

„Szívből örülök mélyen tisztelt Főpolgármester Úr, hogy a Főváros pénztárcája fontosabb önnek, önöknek, mint az emberek egészsége, élete – írta az egyik kommentelő.

Tökéletesen „világos, hogy nem lehet torlódás a BKK járatain.” Ez volt az oka, annak is, hogy ma reggel az M3-as metrón, és a 14-es villamoson is, nemhogy másfél méter távolságot, de még fél métert sem tudtunk tartani. Pont annyira állt a T. Polgármester úr a helyzet magaslatán, mint amikor leesett az a pár centis hó. Csakhogy most sokkal nagyobb a gond, mert az életünkkel játszik!

Reggel 5 órakor kellett volna felszállnia a 168E járatra. A Kossuth nyomdánál az emberek már nem férnek fel a buszra. Mint a heringek úgy állunk a buszon. Tessék, kötelező távolságtartás.

Miközben az ország összefogott az egészségügyi dolgozók megsegítésére, Karácsony akkurátusan a homokba dugja a fejét...

„Lehet ingyenessé kellene tenni a parkolást, sokan nem dolgoznak. Így is meg lehetne oldani” – írta egy újabb polgár a Facebookon.

Minden nagyvárosban rájöttek mar, hogy ingyenessé kell tenni a parkolást. Itt meg nem sikerült, nyilván mert nincs meg egy olyan város, ahol ennyire jó biznisz lenne a parkolás.

Mások már egyenesen megmondják:

Alkalmatlan vagy!

Nagyon nevetségesnek tetszik lenni a főpolgármester bácsinak.

Sokan bocsánatkérést és lemondást várnak.

Reméljük a fejében is lassan világosság lesz, és talán még Ön is megérti, hogy a járványveszély az nem valami trükk. Még mindig várjuk az őszinte bocsánat kérését. Menjen be az ATV-be nézzen bele a kamerába, és kérjen bocsánatot a budapestiektől a „bölcs” intézkedései miatt. Utána pedig mint egy igazi demokrata és rátermett vezető hozza meg az egyetlen lehetséges döntést, és mondjon le

- írta az egyik kommentelő.

(ripost.hu)

Kövesd a Bal Lator bejegyzéseit Facebookon is!

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/92832/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?