Gulyás feljelentése nyomán nyomoz a hatóság a balliberális szennyportálok ellen


Az ügyészség a Nemzeti Nyomozó Irodát (NNI) bízta meg azzal, hogy derítse fel azon álhíroldalak készítőinek körét, amelyek megrágalmazták Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert – írja a MagyarNemzet.hu. Ismert a kamuhírterjesztő Hirzona24.com, az Otpercpiheno.blogspot.com és a Blikkruzs.me valamint más balliberális szennyportálokon naponta jelennek meg álhírek, amelyek teljességgel valótlan állításokat adnak a kormány, vagy kormánypárti képviselők szájába.

A portál arról ír, a a Nemzeti Nyomozó Irodát (NNI) bízták meg azon balliberális szennyportálok propagandistáinak felderítésével, amelyek többek között olyan szavakat adtak Gulyás Gergely tárcavezető szájába, amelyek a valóságban sosem hangzottak el. Mint ismert, a Hirzona24.com, az Otpercpiheno.blogspot.com és a Blikkruzs.me álhírportálokon olyan cikkek jelentek meg, amelyben azt állították, a kancelláriaminiszter a nyugdíjak megvonásáról illetve beszüntetéséről beszélt. A MagyarNemzet.hu megjegyzi, az említett oldalakon kívül több száz hasonló álhírportál működik, amelyek kivétel nélkül álhíreket gyártanak olyan nevekkel, amelyek ismertebb oldalak címeit koppintják, például az Rtl-klub.me is.

Forrás: magyarnezet.hu

Kövesd a Bal Lator bejegyzéseit Facebookon is!

1
https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/88411/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-04 09:41:16
Végre !!!!
A feljelentés is, és a nyomozás megindítása is teljesen rendben van, az már egy másik kérdés, hogy - ismerve az utóbbi idők bűnügyi anomáliáit - mi lesz a nyomozás végeredménye.
Azért, mint elkötelezett, jobboldali emberke kérdezem:
Miért kellett erre a keményebb lépésekre kilenc évet várni ?! Ha hamarabb elkezdik ezeket a nyomorultakat sarokba szorítani, akkor talán nem szemtelenedtek volna úgy el, mint a piaci legyek !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?