Hiába a megnyert pályázat, a faültetés elmaradt


Az önkormányzat még Ughy Attila polgármestersége idején csinált egy pályázatot a faültetések kapcsán, aminek a kivitelezése vagyis a facsemeték kihelyezése az új városvezetésre hárult. A határidő már jócskán lejárt, ami november vége volt, ezt a határidőt az új városvezetés vállalta, de a fákat kihelyezniük nem sikerült.

Amikor a területért felelős alpolgármestert Petrovai Lászlót (Párbeszéd) erről az ügyről megkérdezték a Fidesz képviselői akkor össze-vissza hadovált, hol a választásokra, hol pedig a meleg időre fogta a késedelem okát. De azt a testületi-ülésen megígérte, hogy a helyzetet kezelni fogják azaz meg fogják csinálni.

Ezzel a gond csupán az, hogy itt a tél, decembertől fagy van és ilyen időben ültetni egyszerűen nem lehet. Ennek következtében már most borítékolható, hogy ebből az ígéretből se lesz semmi, mivel fagyban képtelenség fát ültetni.

Nagyon úgy tűnik fontosabb volt a kerület új vezetőinek a saját fizetésük megemelése 100 százalékkal és a bizottsági helyek elosztása, ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, mint a jogfolytonosság elve szerint a lakossági pályázatnak megfelelően a fák elültetése.

Ezek után joggal el lehet gondolkodni azon mennyire is zöldek a baloldali pártocskák úgy igazán, ha a konkrét zöldügyekhez így állnak hozzá.

Kövesd a Bal Lator bejegyzéseit Facebookon is!

1
https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/87278/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-11 17:31:06
Rá kellene már ébredni, hogy az un. baloldal minden mondanivalója: blablablablabla ........, és ez nemcsak a faültetésre vonatkozik !!!!
Ha nem tűnt volna még fel a félrevezetett komcsi szavazóknak:
Minden kommunisták által irányított városban ugyanaz a folyamat zajlik, mint amit húsz éven át a Demszky művelt Budapesten. >>>>>>>> Fo.....ák a szót, kézzel fogható eredmény meg semmi !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?