Kapaszkodjanak meg: Karácsony Gergelynek köszönhetően 1,7 milliárd forinttól esik el a BKV!


Havi 142 millió, évi több, mint 1,7 milliárd forintot ajánlott a BKV Zrt.-nek a JCDecaux Hungary Kft. a járműágazathoz, illetve a tömegközlekedési infrastruktúrához tartozó reklámfelületek hasznosításáért, ám az eredményhirdetés előtt lefújták a majd négy éven át zajló közbeszerzési eljárást a Fővárosi Közgyűlés új határozata miatt – írta a Világgazdaság szerdán.

A lap a birtokába került, a tender lezárásáról készített BKV-dokumentum alapján azt írta, a cég ajánlata – amelyben a koncessziós díj háromszorosa volt a 2018-ban e tevékenységből befolyó összegnek – érvényes volt, sőt, kifejezetten magas pontszámot kapott a bírálat során, a BKV azonban a győztes kihirdetése helyett megtagadta a szerződéskötést. Erre azt követően került sor, hogy a Fővárosi Közgyűlés elfogadta Karácsony Gergely főpolgármester határozati javaslatát, amely megtiltja, hogy a fővárosi cégek egy évnél hosszabb időre írjanak alá megállapodást a tulajdonukban, használatukban vagy vagyonkezelésükben lévő reklámfelületek hasznosítására. A BKV pedig a tenderkiírás szerint négy plusz opcionálisan további négy évre tervezte a reklámhelyek értékesítését – írta a Világgazdaság.

Forrás: MTI; Fotó: Horváth Péter Gyula

Kövesd a Bal Lator bejegyzéseit Facebookon is!

1
https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/87157/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-10 11:41:07
Mindez csak azoknak a budapesti eszetleneknek "meglepetés", akik bekötve a csipás szemüket, és bedugva a fülüket, erre a "kurcsány-klónra", meg a többi, őrült liberálbolsevik nyikhajra szavaztak október 13-án !!!
Normális ember nem szavazott rájuk, de ők akarták, hát fulladjanak bele a kommunista pöcegödörbe !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?