Nyílt levél a budapesti ellenzéki szavazóknak! Mi szóltunk előre!


Kedves ellenzékiek!

Tudjuk, hogy a fővárosban vagytok a legtöbben. Demokrácia van, mindenki oda szavaz, ahova akar! Ez a demokrácia lényege, tehát nyílt levelünk célja nem a meggyőzés lesz, csupán pár apróságra szeretnénk felhívni a figyelmet.

  1. Amelyik fővárosi kerületben az ellenzék nyer, annak a kerületnek a kasszájából minden pénzt ki fognak venni, és az ellenzéki pártok működésére fogják fordítani vagy éppen magáncélokra, ahogy az Kispesten történt.
  2. Aki Karácsony Gergelyre szavaz, az a drogfogyasztásra is szavaz, hiszen a Liberálisok Sermer Ádámja visszalépett, akinek a visszalépési feltétele a drogliberalizáció.
  3.  Tény: Karácsony Gergely csődbe vitte Zuglót, most már lassan 4 milliárd a kerület adóssága. Ugyanezt fogja tenni a fővárossal is. Aminek egyenes következménye lesz a brutális BKV
    jegyáremelkedés, és az ingatlanadó bevezetése.
  4. Ha Karácsony Gergely nyer, be fogja vezetni az ingatlanadót, amit nemcsak a gazdagok fognak fizetni, hanem minden fővárosi lakos!
  5. Zugló parkolási ügye egy botrány! A kerületben többszörösébe kerülnek a parkolóórák, emiatt a parkolás is durván megdrágult, napi plusz 1 millió Forintba kerül ez a zuglói lakosoknak.
  6. Tekintettel Zugló parkolási helyzetére, ha Karácsony Gergely megnyeri a választásokat, Zugló  mintájára az egész fővárosban brutális parkolási áremelkedés lesz!

 

Amennyiben ezek bekövetkeznek, több évig, a következő választásig ezen nem lehet változtatni!
Ha nem hisztek nekünk, emlékezzetek a 2002-2010-es időszakra!

Mi szóltunk!

Kövesd a Bal Lator bejegyzéseit Facebookon is!

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/84441/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?