Nem szűnik meg a nyugdíjasoknak szóló Erzsébet-program

Nem szűnik meg a nagycsaládosoknak, a nyugdíjasoknak és a fogyatékossággal élőknek szóló Erzsébet-program – közölte a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány csütörtökön, a sajtóban megjelent információkat cáfolva. A közleményben azt írták, a kormány eddigi legsikeresebb szociális üdültetési programja a jövőben is folytatódik. A 2020-as Erzsébet-program kiírásaira 2019. szeptember 15-től lehet pályázni.

A közleményben megjegyezték, hogy a Brüsszellel folytatott viták miatt az Erzsébet-utalvány rendszerén többször is változtatni kellett, a szociális üdültetés ennek ellenére is sikeresen és zavartalanul folytatódik. Az Erzsébet-programban az elmúlt 8 évben 1,5 millió ember jutott üdülési lehetőséghez, köztük negyedmillió nyugdíjas, 60 ezer fogyatékossággal élő és mintegy félmillió nagycsaládos.

Az üdülés jelenleg is folyik, az idén csaknem 60 ezren pihenhetnek az utalványkibocsátás megszűnésének ellenére is

-írta az alapítvány.

A héten több sajtóorgánum írt arról tévesen, hogy információjuk szerint megszünteti a kormány a nyugdíjasok szociális üdültetését.

MTI

Kövesd a Bal Lator bejegyzéseit Facebookon is!

1
https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/74662/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-17 17:53:14
Azt a mindenit neki !
A liberálbolsevikok - a hazugságaik egyenes következményeként - már megint beleszaladtak egy jól irányzott pofonba. Mostanában ez egyre többször fordult elő.
Ez már gombócból is sok !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?