Kunhalmi Ágnes már megint képtelen volt helyesen megírni egy kétsoros bejegyzést


"A családdal várjuk holnap a nyuszit, Boti a kerszetfiam fel is hívta, hogy megsürgesse" - kürtölte világgá Instagram-oldalán Kunhalmi Ágnes, a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője húsvét alkalmából, hogy továbbra sem megy neki a helyesírás. 

Január eleje óta tetőzik a magyar ellenzék helytelenül írási őrülete, ami egy fiatal aktivistacsoport fejéből, pontosabban festékszórójából pattant ki. "Szrtájk!" - festették fel piros gyöngybetűkkel egy fehér vászonra az elszánt fiatalok, mi is a végcéljuk.

A példátlan akció nem várt sikert aratott ellenzéki berkekben, ugyanis innentől kezdve egymást túllicitálva próbálták megkerülni a helyesírás szabályait az ellenzéki szereplők. A divathullám egyik megkerülhetetlen szereplője Kunhalmi Ágnes szocialista képviselő lett, aki szinte naponta hódol az új trendnek. Ahogy az látható, a húsvét, a nyuszi, és a piros tojások sem tudták kibillenteni a helytelen írásból.  

"A családdal várjuk holnap a nyuszit, Boti, a kerszetfiam fel is hívta, hogy megsürgesse. - írta Instagram-oldalán az MSZP országgyűlési képviselője, amit az Antifa Figyelő nevű Facebook-oldal talált meg.

A jelek szerint vagy a posta lassú, vagy Kunhalmi nem forgatta megfelelő alázattal a debreceni Fidelitas által küldött Magyar Helyesírási Szabályzatot. A kormánypárti fiatalok ugyanis közel két hete egy példányt szerettek volna átadni a kötetből a Debrecenben kampányoló politikusnak, amit azonban nem fogadott el. A Fidelitas a negatív fogadtatás ellenére nem adta fel, közösségi oldalukon azt írták, postai úton juttatják el hozzá a kötetet. Mindez oda vezethető vissza, hogy Kunhalmi párttársával, Bangóné Borbély Ildikóval egy olyan A4-es lap felmutatásával tiltakozott a kormány, Orbán Viktor és a Fidesz ellen, amelyre a fojtani szót "folytani"-nak írták.

origo.hu

Kövesd a Bal Lator bejegyzéseit Facebookon is!

3
https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/71888/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Ferenc válasza: László Sándor bejegyzésére 2019-04-27 16:22:16
Tisztelt L S, ebben a stílusban csupa kis betűvel ezt megtarthattad volna magadban és nem váltál volna te is bunkóvá. Sajnálom a fiadat.
Válaszolok
László Sándor válasza: László Sándor bejegyzésére 2019-04-26 06:46:40
Bocs.Amit csak nálunk Magyarországon neveznek politizálásnak.
Válaszolok
László Sándor 2019-04-26 06:44:47
Az,hogy kunhalmit minősítitek rátok tartozik.De egy Gyermek fotóit felhasználni hozzá!A Fiamnak azt tanítom,hogy egy bunkóval bunkón viselkedsz,máris lesüllyedtèl a szintjère.Ti most alul is múltátok.Nemcsak kunhalmit nem szeretem hanem ezt az egèsz szardobálósdi párbajozgatást amit csak nálunk Magyaeországon nrvezik politizálásnak.Szègyelljètek magatokat!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?