Kunhalmit már a saját szavazói se támogatják

Nagyon úgy tűnik, hogy Kunhalmi kihúzta a gyufát saját választói szemében is, vagyis erre lehet következtetni egy beszélgetésből a baloldali képviselők által létrehozott kerületi  facebook csoportban.

Ebből a beszélgetésből megállapítható, hogy szavazóinak egyáltalán nem tetszik a képviselőnő utóbbi időben tanúsított viselkedése, az egyik szavazója György ki is fejti, ha tudta volna ezt előre akkor biztos másra szavazott volna. Ugyanis ő, mint választó egy megválasztott parlamenti képviselőtől nem azt várja el, hogy kint legyen az összes tüntetésen.

De nincs jobb véleménnyel a szocialista politikus tevékenysége kapcsán József sem, aki szóvá is teszi, hogy a megválasztott parlamenti képviselő foglalkozhatna a kerületet érintő ügyekkel is. De az is szóvá teszi, hogy kapcsolatba lépni vele nem tud, a fogadóórájára gyakorlatilag képtelenség bejelentkezni.

Egy másik párbeszéd kapcsán pedig Gergely csak annyit tesz ehhez hozzá, hogy azzal nem jutunk előre, ha néha megjelenik a testületi ülésen, illetve beszélget az emberekkel.

Persze akadnak ebben a beszélgetésben védelmezői is Kunhalminak, akik gyakorlatilag a semmit próbálják védeni kevés sikerrel.

De mindenesetre az már most világos, hogy az MSZP parlamenti képviselőjének tevékenységét már a sajátjai is kritizálják, mivel nincsenek megelégedve eddigi munkájával. 

Kövesd a Bal Lator bejegyzéseit Facebookon is!

1
https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/69103/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-02-19 16:35:20
Gratulálok a mellékelt kunhalmi fotó "elkövetőjének", mert tökéletesen ráillik erre a szerencsétlen, hibbant tyúkra !!!
Amúgy meg: persze, hogy már a saját pártbélieknek sem tetszik az az agyatlan ökörködés, amit ez luvnya, - meg a többi efftársa - az utóbbi időkben elkövet.
Lehet, hogy még nagyobb lendülettel kellett volna nekirohanni a bezárt ajtónak !!!
(Bocsánat >>>>>> "kunhalmiul" alytónak !!!!!!!)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?