Tagadás majd beismerés: Kunhalmi zavarba jött a Lőrinci Sportcsarnok előtt


A nagy ellenzéki összeborulás tegnap sajtótájékoztatót tartott Pestszentlőrincen, a Lőrinci Sportcsarnok előtt Kunhalmi Ágnes vezetésével, amelyen nagy szavak hangzottak el lényegi tartalom nélkül.

A szocialista politikus szokásos vehemenciájával és demagóg szófordulataival próbált hangulatot kelteni a sajtótájékoztató elején, és mindez pozitív fogadtatásra talált a sajtón kívül megjelent négy-öt szimpatizáns körében. Kunhalmi szerint azért gyűltek össze Pestszentlőrincen, mert itt döngölték földbe a Fideszt, itt valósult meg az ellenzéki összefogás és most mennek tovább a leninin úton. Hadházy Ákos, Kassai Dániel volt LMP-s politikusok és Berg Dániel, Momentumos politikus is rövid tájékoztatót tartott Kunhalmi Ágnes lánglelkű kormányt ostorozó beszédét követően.

A közös szál az Európai Ügyészséghez való csatlakozás volt, melyhez szimbolikus helyszínt választottak, a Lőrinci Sportcsarnokot, melyet az önkormányzat 2.2 milliárd forintból újít fel teljes körűen. Ebből a kerületnek csupán 30 százalék önrészt kell állni, a többit TAO-s pénzből fedezik, melyet a Liszt Ferenc Repülőtér ajánlott fel. Azonban ez a ellenzéknek nem tetszik, hamis képet festve a történetről korrupciót kiáltanak, sőt ha rajtuk múlna akkor minden maradna a régiben, soha semmilyen fejlesztés nem valósulna meg a kerületben. Persze mindenki számára ismert, hogy a szocialisták nagy nosztalgiával tekintenek vissza a hetvenes évek iránt, azonban ezt a helyi sportcsarnok állapotát tekintve kevesen élik meg pozitívumként.

A korrupciót kiáltó ellenzékiek csak azzal nem számoltak, hogy a kerületben 2006-ban a szocialisták idején az akkori alpolgármester Szaniszló Sándor aláírt egy olyan sportcsarnok felújítási szerződést, amit hitelből finanszíroztak és 2.4 milliárd forintba került a kerületnek, miközben jelenleg csupán maximum 600 millió forintot kell kifizetni a Lőrinci Sportcsarnok felújítására. Ahogy arra számítani lehetett a párhuzam említése eléggé megzavarta a balliberális politikusokat, Kassai Dániel mindent a szocialistákra hárított, Kunhalmi Ágnes pedig először letagadta az ügyletet, majd pár másodperccel később bevallotta a történetet, megzavarodva beszélt arról, hogy az egy tisztességes üzlet volt és mindent kifizettek. A hiba az egészben csak ott van, hogy a kérdés nem ez volt.

De az legalább Kunhalmi produkciójából kiderült mit is várhatnak a kerületiek a magyar ellenzéktől. A pestisrácok.hu tudósítása a sajtótájékoztatóról itt megtekinthető:

(pestisracok.hu)

Kövesd a Bal Lator bejegyzéseit Facebookon is!

2
https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/60743/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Sipka válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-10-05 17:33:57
Kunhalmi vállalhatatlan. Csodálom,hogy Hadhãzy mutatkozik vele,mert nagyon égő. Demagõg,buta,idegbeteg,ordít mint egy a fába szorult féreg. Olyan mint régen voltak a vad,kommunista , pártfunkcionárius elvtársnők. Ilyen üres frázisokkal, ilyen féktelen indulattal csak elvadítani lehet az embereket.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-10-05 16:44:24
Kunhalmi (benyomva vihogó) Ágika, és a hátterében megjelent percemberkék valóban "húzó" emberei ennek a szedett-vedett ellenzéknek.
Hitelük mára már egyenlő a nullával.
Mindenki - beleértve önmagát is - jobban járt volna, ha Kunhalmi Ágica csendben marad, esetleg suttyomban benyom még egy "felest", hatszor !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?