Petíció a hazánkat ért valótlan vádak ellen

Nyílt levelet írtak az Európa Parlament és a LIBE bizottság részére a hazánkat ért valótlan vádak okán.

Soltész Enikő zongoraművész, kántor nyílt leveléhez nevét adta és csatlakozott Pitti Katalin művésznő és Dr. Csókay András idegsebész is. A levél és a petíció a keresztény Magyarország megóvására és a hazánkat ért vádak elutasításra fektette a hangsúlyt.

A petícióban rögzítik:  

ELUTASÍTJUK:

1. a hazánkat ért vádat, miszerint Magyarországon nincs demokrácia

2. a magyar nőket ért vádat, miszerint elnyomásban élnek

3. az illegális migrációt

4. a kormányunkat és Európai parlamenti képviselőinket ért megaláztatásokat

5. Judith Sargentini Magyarországról írt jelentését

6. a 7-es cikkely hazánkkal szemben indítványozását

KÖVETELJÜK,

hogy az Európai Unió fogadja el a magyar választópolgárok döntését, mellyel megszakítás nélkül harmadszorra szavazott bizalmat Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak és a FIDESZ-KDNP-nek a kormányzásra 2/3-os többséggel.

KÖVETELJÜK,

hogy az Európai Unió tekintse semmisnek Judith Sargentini által készített jelentést, mert az nem felel meg a valóságnak.

KÖVETELJÜK,

hogy ne sértsék Magyarország szuveneritását és ne avatkozzanak bele a magyar belpolitikába.

KÖVETELJÜK,

hazánkkal szemben alkalmazott "kettős mérce" használatának azonnali megszüntetését

Az online petíciót már több ezren írták alá.

Magyarország azért van állandó nemtelen, hazug támadások tüzében, mert a vádlónak éppen az a célja, hogy azt, azokat, akik az igaz értéket, a kereszténységet és a keresztyénséget képviselik és védik, minél nagyobb erővel próbálja pusztítani. Azonban „sekély e kéj”, mert a magyarba beletörik a „foga”. Minket nem lehet megtörni, megtanultuk, hogy bármi áron is, de a génjeinkben hordozott Krisztus-hitet nem hagyjuk gyengíteni, sőt követeljük, hogy az unióba foglalják bele a keresztény-keresztyén értékeket, melyek már magukban foglalják a család védelmét is, melyet önök – „kínjukban” és nagyon nevetséges módon a „nők elnyomásának és egyoldalú kihasználásának” titulálnak. Szeretnénk tehát önöket tisztelettel felvilágosítani, hogy amire önök ilyen ferdülten tekintenek, az nem más, mint az Isten eredeti, és egészséges terve az általa teremtett emberiségre vonatkozóan, melyben a nő a férfihez lett teremtve társául, családalapítóként, és a magyar kormány természetszerűen azt a „programot” hajtja végre és teljesíti be, melyre a magyarok döntő többsége felhatalmazta, magyarán a keresztény-keresztyén alapú társadalom támogatását és építését. A többi, igen alacsonyrendű és hamis, hazánk ellen koholt vádak – lásd demokrácia hiánya, jogállamiság megsértése – alapján történő támadások tehát nem mutatnak mást, mint hogy azoknak az „erőknek”, a tőkével a hátuk mögött, melyek Európa elfoglalását és így a keresztény-keresztyénség meggyengítését egy idegen szellemiséggel, szervezetten próbálják végezni, egyszerűen beletörött a bicskájuk a magyar „project”-be, mert, ahogy a Bibliában van: „Ha Isten velünk, kicsoda ellenünk?”

– áll a nyílt levélben.

A petíciót IDE kattintva írhatják alá.

Kövesd a Bal Lator bejegyzéseit Facebookon is!

1
https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/54036/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-14 11:50:35
Azt szeretném itt javasolni, hogy bárki, aki olvassa ezt az oldalt, a témáról szóló tájékoztatót mihamarabb küldje meg minden ismerősének !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?