Megújuló közintézmények

A Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a pestszentlőrinc-pestszentimrei bölcsődék, óvodák, iskolák, egészségügyi és szociális intézmények megfelelő körülmények között fogadják a gyermekeket és lakosokat.

Ezért gyakorlatilag folyamatos a városüzemeltető cég munkatársainak jelenléte a kerület különböző intézményeiben, és számos helyen már be is fejeződtek az első negyedévben elfogadott karbantartási munkák. Ebben az évben a Városgazda a félmillió forintot nem meghaladó munkákra mintegy bruttó 53 millió, a drágább kivitelezésekre közel bruttó 31 millió forintot fordít.

Idén már több intézményben (Csemete, Gyöngyszem, Mocorgó, Napsugár óvoda, Napvirág-tagóvoda és Pitypang óvoda; Bababirodalom, Csibekas, Erdei Kuckó, Hétszínvirág és Micimackó bölcsőde; Életfa – Ezüstfenyő Nappali Szolgálat, Életfa Szociális Szolgálat és Somogyi László Szociális Szolgálat) volt festés-mázolás.

Mindezek mellett a Csibekas bölcsődében elkészült egy kerékpártároló és a csoportszobákban LED-paneles világítótestekre cserélték az armatúrákat.

Kövesd a Bal Lator bejegyzéseit Facebookon is!

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/52455/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?