Összeomlóban a Hir Tv

Simicska Lajos a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió után elkezdte a Hír Tv leépítését is. A csalódott ellenzéki pártmecénás, Simicska Lajos könyörtelenül maga alá temet mindent, amit korábban megkaparintott a magyar médiapiacon.

A Simicska Lajos tulajdonában levő Hír TV közleményben jelentette be, hogy a csatorna nagy létszámú csoportos leépítésbe kezd. 

A közlemény szerint:

Az intézkedés a társaság több területét érinti, beleértve a menedzsmentet is. A csatorna a jelenlegi médiapiaci körülmények között, a hosszú távú, hatékony működésének fenntartása érdekében döntött a csoportos létszámleépítésről."

A közlemény nem szól arról, hogy a leépítés hány embert érint, ugyanakkor Simicska másik lapja, az Index azonban 30-40 elbocsátásra váró emberről ír, a pontos szám azonban feltehetően ennél jóval magasabb.

Simicska Lajos az általa támogatott ballib ellenzék választási bukása után már másnap bezárta a tulajdonában levő és évente milliárdos veszteséget termelő Magyar Nemzetet és a Lánchíd Rádiót, de a jelek szerint a Heti Válasznak is meg vannak számlálva a napjai.

A ballibbé változott hajdani konzervatív hetilap csak kis haladékot kapott. Ha talál egy új kiadót, abban az esetben megmaradhat. Arra azonban nagyon kevés az esély, hogy valaki a lap megvétele mellett képes legyen átvállalni a Heti Válasz adósságait is.

A Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió Simicska-féle kivégzésekor már lehetett számítani arra, hogy működésképtelensége miatt a dühöngő milliárdos a Hír TV-től is gyorsan megszabadul majd, csak idő kérdése volt, hogy mikor. 

Sajtóhírek szerint a Hír TV folyosóin most azt beszélik, hogy Kálmán Olga napjai is meg vannak számlálva a csatornánál. Az erőszakosságáról és végtelen elfogultságáról ismert ikonikus balliberális műsorvezető a múlt héten még azzal dicsekedett, hogy nem csökkentették kirívóan magas, havi négymilliós fizetését.

Simicska Lajos a neki dolgozó újságírók azonnali és tömeges elbocsátásával most parádésan bizonyította, hogy médiumait és az ott dolgozó embereket csak eldobható eszköznek tekintette személyes politikai bosszújához. 

Simicska "hirtelen" meghozott döntéseit ismerve egyáltalán nem lehetetlen, hogy a Hír TV akár napokon belül be is szüntetheti a műsorszolgáltatást. 

Kövesd a Bal Lator bejegyzéseit Facebookon is!

1
https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/51395/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-18 16:04:14
Lalikám, édes Lalikám !
Ez a miniszterelnök úr ellen esküdött bosszúhadjárat - lássuk be - nem jött össze.
Viszont kiszórtál az ablakon több milliárd forintot. Bánja kánya !!!!
Normális ember a tettei előtt körültekintően mérlegel minden lehetséges körülményt, aztán cselekszik. Téged kizárólag a bosszú vezérelt, nem néztél se Istent, se embert, csak mentél előre a hülye ötleted után >>>>>>> a falnak.
Erre mondják: így jár, aki szemellenzővel felszerelkezve, egyenesen, rohanva megy a falnak. (A vakmerő ló esete)
Ami pedig ezt a - cikkben ikonikus balliberális műsorvezetőnek nevezett - vertyogó hazugságládát illeti, ennél aljasabb riportert nagyítóval sem lehet találni a magyar média területén. Talán az ATV-s Egon méltó párja lehet még.
Ejtsen érte (értük) könnyeket az, akinek két anyja van !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?