Megújult további két játszótér


Az Alacska lakótelepen lévő és a pestszentimrei Tímea téren elkészült játszóterek hivatalos átadásával fejeződött be a hét helyszínt érintő XVIII. kerületi játszótér-felújítási program, amelyhez 30 millió forintot biztosított a kerületi önkormányzat.

Az Alacska lakótelep központjában lévő játszótéren új pingpongasztal és új padok állnak, telepítve lettek a homokozó feletti napvitorla tartóoszlopai, és új ivókút is szolgálja a játszóhely kényelmét. Ugyanitt a bekerített focipálya zajvédő falát is felújította a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt.

A kertvárosi környezetben lévő Tímea téren lévő játszótér különlegességét az adja, hogy az útkereszteződés négy cikkelyre osztja. A játszótér három cikkelyt foglal el. Az egyiken egy impozáns mászóvár várja a gyerekeket, akik biztonságban csúszdázhatnak, mászhatnak a maximálisvédelmet jelentő gumiborításnak köszönhetően. A mászóvárral szemben lévő térszeleten egy napvitorlával védhető homokozó, néhány hintajáték és egy mérleghinta található. A legérdekesebb talán a szabadtéri fitnesz eszközöket tartalmazó rész.

Mindez nem jöhetett volna létre Kucsák László a Fidesz XVIII.kerületi elnökének támogatása nélkül, aki lakossági megkeresések alapján kereste meg a felújítások ötletével a helyi önkormányzatot, ahol a kérések nyitott fülekre találtak és létrejöhetett a felújítási-projekt.

Köszönjük!

Kövesd a Bal Lator bejegyzéseit Facebookon is!

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/51293/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?