Tüntetés: Az ellenzék nem képes feldolgozni a választási vereségét


Még egy hete sem volt, hogy a demokrácia ünnepéről beszéltek a magas részvétel láttán, most már új választást sürgetnek az április 8-án súlyos vereséget szenvedett ellenzéki csoportosulások. Mindez azt mutatja, hogy az ellenzék nem képes méltóságteljesen viselni a csúfos választási vereséget, maguk helyett ismét másokban keresik a hibát.

Hat nappal az országgyűlési választás után, amikor óriási részvétel mellett a kormánypártok a 2010-es történelmi eredményüket is túlszárnyalták, az ellenzék által szervezett Kossuth téri tüntetésen új választás kiírását követelték. Mindez kicsit arra hasonlít, mintha a mai ötös lottó sorsolást követően azt kérnénk, hogy ismételjék meg a számhúzást, hiszen nem a nekünk tetsző számokat tartalmazó gömböket húzták ki.

A tüntetésen minden felszólaló névleg a demokrácia mellett állt ki, azonban sikerült egy teljesen antidemokratikus és a nyugat-európai jogállami megoldásokkal szembe menniük - írta az Origo. Hozzátették: a demonstráció szervezőinek ezenkívül sok újat nem sikerült prezentálniuk, mivel ugyanazokat az üres frázisokat hallhattuk tőlük, amikkel 2010 óta próbálnak sikereket elérni.

Egy célt azonban elértek. Együtt masírozott három totálisan megbukott pártvezér: Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor. Nem beszélve a nőverésbe belebukott Juhász Péterről, aki egy papírdobozzal császkált fel-alá és szokásához híven pénzt tarhált - emelte ki az Origo a tüntetésről szóló beszámolójában.

Kövesd a Bal Lator bejegyzéseit Facebookon is!

1
https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/51259/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-15 12:44:54
Ezek a senkiháziak tisztességesen, becsületesen, emelt fővel veszíteni sem tudnak.
Jellemző rájuk, hogy - Orbán Viktor miniszterelnök úrral ellentétben - a vereségük után arra sem voltak képesek: gratuláljanak az ellenfelüknek a megnyert választáshoz.
Ennyit az ő etikai "képességeikről" !!!
Egyébiránt meg ezekkel kapcsolatban a tisztesség, a becsület, az emberiesség felemlegetése merő szócséplés, semmi más.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?