Gyulyás Mártonék törni-zúzni akarnak Budapesten


Nem nyugszik a fizetett Soros-aktivista, a Színművészeti Főiskoláról elzavart egykori rendezőhallgató, Gulyás Márton. Az erőszakos akcióiról ismert többszörös garázda felvette a kapcsolatot a Hamburgot nemrégiben lángba borító Soros-rohamosztagosokkal, akik szombaton reggel érkeznek Budapestre.

Gulyás korábban már tartott egy főpróbát, ahol a füttyös, nőverő Juhász Péter társaságában Röszkén a kerítéshez vonult, hogy a hírhedt erőszak-szervezet vezetőivel együtt felmérjék egy erőszakos demonstráció és provokáció lehetőségét.

Az anarchisták fekete-vörös zászlaja alatt menetelő, csuklyák mögé rejtőző ANTIFA-kommandósok voltak azok is, akik néhány hónapja egy G 20 találkozó alkalmából felgyújtották Hamburgot.

ÜDV A POKOLBAN (WELCOME TO HELL) címmel meghirdetett akciójuk során autók százait öntötték le benzinnel, lobbantották lángra, több tucat utcában betörték a kirakatokat, rátámadtak a kivezényelt rendőrökre, több százat közülük súlyosan megsebesítettek. A rendőrség még hónapokkal később is körözte a tetteseket, 2036(!) bűncselekmény ügyében nyomoztak.

A Ripost több helyről megerősített információi szerint Gulyás Márton ismét felvette a kapcsolatot azokkal a rohamosztagosokkal, akikkel már jó személyes kapcsolata alakult ki a röszkei főpróbán.

A cél ugyanaz, mint Hamburgban, törni-zúzni, anarchikus állapotokat teremteni, kihasználva a demokratikus választásokon csúfosan leszerepelt ellenzékiek elkeseredettségét. A tudatos provokáció fedőneve WELCOME TO HELL IN HUNGARY - ÜDV A POKOLBAN MAGYARORSZÁGON - utalva a hamburgi erőszak mottójára.

Gulyás Márton hogy elhárítsa magától a jogi felelősséget, csak a háttérben szervezi a szombati demonstrációt. Politikai balekok, például Gyurcsány-párti aktivisták, hirtelen összerántott Facebook csoportok háta mögé bújva próbál halászni a zavarosban.

Nagy kérdés, hogy ki vagy milyen szervezet vállalja majd a jogi felelősséget a demonstráció békés jellegéért. Mindenesetre már megkezdődött a Soros-buszok szervezése, több vidéki városból is.

Miután elterjedt a Soros-rohamosztagosok érkezésének híre, több részvevő megijedt a tervezett erőszakos provokációktól és kérni kezdte társait, hogy ne törjenek-zúzzanak, ne provokálják, ne támadják meg a rendőröket.

Ugyanakkor máris osztogatnak egy TÜNTETÉSI SEGÉDLETET, amelyben törvényszegő akciókra, az arc eltakarására, gázmaszkos, “profi antifás” védekezésre oktatják őket, beleértve a könnygázgránát “kezelését” is.

3
https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/51158/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-15 15:00:57
Válasz Károlynak.
Először is tisztázzuk:
Minden híresztelés ellenére, a bunkó te vagy, meg a hozzád hasonló liberálbolsevikok.
Miről hablatyolsz, te szerencsétlen féleszű ?!
A te sz@rházi haverjaid támadták már meg a FIDESZ székházat, a köztársasági elnök úr palotáját, a rendre felvigyázó páncélozott járművet, középületek sokaságát.
Fosni neked, meg a hülye párttársaidnak van oka, nem a kormánypártoknak és a kormánynak.
Egyébiránt a civileknek, a normális - nem kommunista - embereknek milliószor több esze van, mint neked, meg a fajtádnak együttvéve, mert nem ültek (ülnek) fel a Soros-bérencek provokációinak most vasárnap este.
Mellékesen, ti még arra sem vagytok alkalmasak, hogy méltósággal, emelt fővel elviseljétek az özönvíz-szerű vereségeteket.
Egyébként neked - mint ügyeletes ökörnek - a helyes megszólítás:
Orbán Viktor miniszterelnök úr !!!! Hozzátéve: legyen szíves !!!!
Világos, te senkiházi ?!
Válaszolok
Károly válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-04-14 11:48:32
A bunkó Bayer már tavaly felsorolta mit fognak megtámadni a fiatalok...oszt semmi nem lett belőle! Fostok, fosik a kormánypárt! És, ha balhé lenne??? Akkor mi van? Ti is, a fidesz szervezésével törtetek-zúztatok, égettetek, kővel dobáltatok...és hősként ünnepeltétek magatokat, nem mellesleg, minisztert cseréltetek, ügyesen! Ennyit most is megérne, hiába menekült Orbi törpi külföldre!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-04-13 11:39:03
Csak rá kell nézni ennek a mocskos-szájú anarchistának a fényképére, az mindent elárul róla, és persze a sötét, Soros-csicska bandájáról is.
Véleményem az, hogy ne hagyják provokálni magukat sem a budapesti, sem a vidéki civilek, mert ezek sz@rjankó, senkiházi, magyarellenes hazaárulók, pont arra várnak, hogy valaki visszaüssön !!!
Régi mondás, hogy a verekedés mindig akkor "kezdődik", mikor a "másik" visszaüt.
Ezzel szemben viszont - milliónyi magyar polgártársammal együtt - elvárom a rendfenntartóktól, elsősorban a rendőrségtől, hogy - a mindenkori törvények maximális betartása mellett - a lehető legszigorúbban lépjenek fel ezek ellen a nyilvánvalóan őrült, hitvány fehérjehalmazok ellen !!!!
Kérdés:
A közterületen tartandó rendezvény engedélyezési eljárása, az engedély megadása (nem megadása) körül mi a helyzet, mert erről eddig senki nem beszélt ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?