Sorosék a választási eredmények ellen lázítanak


Soros György és körének nem tetszik a magyarországi választás végeredménye, mivel egészen másfajta eredményre számítottak. Ezért most a bukott ellenzék egy része minden alapot nélkülöző vádaskodással, azzal próbálja hergelni a magyar választókat miszerint csalás történt a szavazás napján.

Ennek tudható be az a jelenség, hogy mindenféle kétes bejegyzések terjednek a közösségi médiában, amit nagyon sok felhasználó kritika nélkül oszt meg. A csalódott ellenzéki szavazók felheccelésébe pedig egyre több olyan politikus száll be, akik nem bírják elviselni a választási eredményt. Egyszerűen képtelenek továbblépni és magukra vállalni a felelősséget. Ezért inkább a választóikat hergelik, hátha sikerül kirobbantaniuk valamilyen válságot.

Amúgy egyáltalán nem idegen Soros Györgyék részéről, hogy nem hajlandóak tudomásul venni egy nemzetállam polgárainak demokratikus döntését. Még februárban derült ki, hogy a milliárdos tőzsdespekuláns 400 ezer fontot adományozott a Best for Britain nevű szervezetnek, hogy akadályozza meg Nagy-Britannia kilépését az Európai Unióból. Ez a brit népszavazásának a totális semmibe vétele. Érdemes komolyan venni Soros efféle tevékenységeit, hiszen mára azt is tudjuk, hogy a pár évvel ezelőtt kirobbant ukrajnai zavargásokat (Majdan) is neki és embereinek köszönhetjük.

A legfrissebb hírek szerint a milliárdos “filantróp” újabb 400 ezer fontot adományozott a brexit meghiúsítsa céljából, tehát láthatóan nehezen mond le elképzeléseiről. Ennek tükrében mi magyarok is számíthatunk még a spekuláns nyomásgyakorlására. Kezdetnek itt van a választási csalás vádjával való hergelés.

1
https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/51052/pics/lead_800x600.jpeg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-11 16:35:53
A fényképet elnézegetve ez az elmeháborodott, egy pénzzel kitömött rosszindulatú daganat. Nagyjából ennyit is ér ez a fehérjehalmaz. Pontosan annyit, mint a hazai, hazaáruló csicskásai.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?