Szükség van a Stop Soros törvényre

Azt eddig is tudtuk, hogy a Soros-szervezetek szervezik a migrációt, de most már bizonyíték is van arra, hogy a törvényeket kijátszva tanítják be őket.

Ugyanis a magyar határtól délre migránsszótárt osztogatnak, amely segítség ahhoz hogyan hazudjanak, csaljanak a menedékkérelmi eljárás során. Vagyis arra tanítják be őket, mit hazudjanak az európai hatóságoknak annak érdekében, hogy könnyebben kapják meg a menekültstátuszt.

Például betanítják őket arra: mondják azt pszichés zavaraik vannak, hivatkozzanak traumás állapotra vagy vallják magukat homoszexuálisnak, transzszexuálisnak. Ezenkívül arra is betanítják a migránsokat, hogy mondják azt Németországban vannak rokonaik vagy a családjukat útközben elveszítették, esetleg egy nem biztonságos harmadik országon keresztül érkeztek.

Mindez konkrét bizonyíték arra, hogy a Soros -szervezetek a törvények kijátszására biztatják a bevándorlókat, amely komoly nemzetbiztonsági kockázatot is jelent.

Éppen ezért van szükség a pénzügyi átláthatóságra a Stop Soros törvényre, mivel ezáltal minden migrációt segítő, támogató tevékenységet vissza lehet szorítani.

Kövesd a Bal Lator bejegyzéseit Facebookon is!

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/49076/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?