Kunhalmi bizalmasa strómannal fedezi magát

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Kunhalmi cinkostársa Szaniszló Sándor az MSZP fővárosi képviselője több ponton is hamisan töltötte ki a vagyonnyilatkozatát, mivel titkolja az emberek előtt talán nem véletlenül felhalmozott ingatlanvagyonát.

Azonban egyik ingatlana további titkokat is rejt, hiszen Október 6-i lakásán van bejelentve az MNK-Axcent Kft., amelynek egyedüli tulajdonosa Malanca Nichol Kristina, a szocilista politikus unokatestvére. De nehezen hihető, hogy a céget valójában az unokatestvér vezeti, mikor ő Romániában él, ahol egy Zumba iskolája is van. Ennek ellenére az MSZP-hez köthető megmondóemberek ezt akarják elhitetni, hogy ezt a igen nyereséges céget a hölgy vezeti, amely 2015-ben 30 milliós, míg 2016-ban 51 milliós bevételt termelt, amiből osztalékként 34 millió forint ki is lett fizetve és egy cégautót is vásároltak.

De meglepő módon a román táncoktató cégtulajdonos ugyan elvezeti a céget, de a postáját már nem tudja átvenni, így megbízott egy embert aki ezt megteszi helyette. Ez a kézbesítési megbízott pedig Szaniszló Sándor MSZP-s politikus, Kunhalmi Ágnes cinkostársa, Malanca Nicol Kristina unokatestvére, akinek a lakásán van bejegyezve a havi több milliót fialó MNK-Axcent Kft.

Mindebből arra lehet következni, hogy a cég valójában a szocialista politikus cége és unokatestvérét csak strómanként használja vagyonának eltitkolása kapcsán.

Teszi ezt azért, mert mérhetetlen vagyongyarapodását nem tudja megmagyarázni, hiszen azt legális jövedelemből nem szerezhette.

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/48906/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?