Kunhalmi embere havi 1 milliós bevétellel nem tud elszámolni

Kunhalmi cinkostársa Szaniszló Sándor fővárosi képviselő azt állítja magáról vagyonnyilatkozata alapján, hogy havi 960 000 forintos jövedelme származik ingatlanok bérbeadásról. Azonban a valóságban ez nem így van, vagyis a szocialista politikus vagyonnyilatkozata ezen a ponton is hamis.

Értesüléseink szerint a közel 1 milliós munka nélkül szerzett jövedelme azért nem származhat felhalmozott ingatlanvagyonából, mivel a lakásai közül az egyikben ő maga, a másikban volt felesége és gyermekei, míg a harmadikban pedig édesapja lakik, akiktől nem kér bérleti díjat.

Másrészt vagyonnyilatkozatának az a része is hamis amikor arról nyilatkozik, hogy nincsen üzleti érdekeltsége, miközben a valóságban az MNK-Axcent Kft.-nek nem csak kézbesítési megbízottja, hanem ő végzi az ügyvezetői tevékenységet is. A cég névleges tulajdonosa ugyan unokatestvére, de mivel ő életvitelszerűen Aradon lakik, így a céget Szaniszló vezeti, amit saját ingatlanjába be is jelentett, de vagyonnyilatkozatában ezt meg sem említi.

Mindezek alapján megállapítható, hogy a szocialisták fővárosi képviselője egy olyan vagyonnyilatkozatot adott le, amely bizony több ponton nem felel meg a valóságnak. Minden bizonnyal ezt azért tette, mert mérhetetlen vagyongyarapodását nem tudja vagy nem akarja megmagyarázni, hiszen azt legális jövedelemből nem szerezhette. Ezért is titkolja azt a emberek előtt.

Kövesd a Bal Lator bejegyzéseit Facebookon is!

1
https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/48757/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-02-20 17:44:03
Ki a fene vár (várt) bármikor is igazmondást egy kommunistától. Tévedésből sem mondanak igazat soha !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?