Hamis Szaniszló Sándor vagyonnyilatkozata

Egyik rendszeres olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy Kunhalmi egyik legfőbb bizalmasa, kampányának mozgatója Szaniszló Sándor, aki korábban Simon Gábor szekerét is tolta hamisítja a vagyonnyilatkozatát. Teszi ezt azért, mert a közvélemény előtt titkolni szeretné elképesztő vagyongyarapodását, luxusapartmanjait.

Nagyon úgy tűnik igen jó tanítványa volt az MSZP-s politikus Simon Gábornak, hiszen az ő luxuslakásaira sincsen logikus magyarázat.

Értesüléseink szerint Szaniszló Simon bukása után a Szent István körúton, a Duna parton vásárolt lakást magának, majd egy évre rá az I.kerületi Széna téren, a Budai vár aljában. A belvárosi ingatlan esetében a szerzés jogcímeként eltartási szerződést tüntetett fel, de a tulajdoni lapon már a vétel szerepel. A budai ingatlana esetén pedig a cserét jelöli meg, de a tulajdoni lapon az adásvétel került feltüntetésre. Sőt a százmilliós ingatlanvásárlásait követően megtakarításai még nőttek is 12 millió forinttal.

Mindezek alapján megállapítható, hogy Szaniszló Sándor okiratot hamisított, mivel a vagyonnyilatkozatát nem az ingatlannyilvántartással megegyező módon töltötte ki, mikor a törvények erre köteleznék.

Másrészt az is biztos Simon legjobb tanítványa, Kunhalmi legfőbb bizalmasa kapcsán, hogy legális jövedelemből mérhetetlen vagyongyarapodását egyszerűen nem szerezhette, ezért is titkolja azt a választók előtt.

Kövesd a Bal Lator bejegyzéseit Facebookon is!

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/48370/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?