Ismerje meg Kunhalmi bizalmasát Kőrös Pétert az urizáló szocialista képviselőt

Kunhalmi bizalmi embere Kőrös Péter az MSZP XVIII.kerületi frakcióvezetője is azoknak a szocialista politikusoknak a táborát gyarapítja, aki a nehéz sorsú embereket aljas politikai manipulációk által csak kihasználja, miközben milliókkal a zsebében urizál, luxuséletet él. Ha pénzről van szó, akkor mindent elkövet, hogy az a ővé lehessen, de ha azt meg kéne magyarázni, akkor semmiért nem vállalja a felelősséget, a kérdésekre nem válaszol.

Luxuséletéhez a hátteret az a cégbirodalom adja, amely 4 év alatt 100 millióval gazdagodott és havonta 2 milliós nyereséget produkál. Luxuskiadásokra tehát van honnan merítenie, hiszen érdekeltségei közé tartozik az Ankerton Holding Zrt., a Win-Westment Kft, a Capital Consulting and Commercial Crown Kft.és a Petropolitan Kft. Persze mindezt titkolja a választók előtt.

Azonban urizálása annyira nem ismer határokat, annyira nagy lábon él, hogy bizony repülőgépre is telik neki, ahogy arról egy tényfeltáró oknyomozó blog is beszámolt. Sőt miután elismerte ő vezeti a repülőgépet egy kínos kapcsolatára is fény derült, ugyanis a gépet annak a Szalkai Istvánnak a társaságában vezeti, aki a brókerbotrányban és a Zuschlag ügyben egyaránt elhíresült.

Ennek ismeretében a kerület közvéleménye jogosan várja el Kőrös Pétertől, hogy nyilatkozzon arról milyen forrásból vásárolta meg a repülőgépet, valamint végre beszéljen egykori főnöke Simon Gábor ügyeiről is azaz milyen pénz valójában az a több száz millió forint, amit titkos hazai és külföldi bankszámlákon rejtegetett.

Azonban válaszok egyenlőre nincsenek, mivel a számára kinos kérdésekre egyszerűen nem akar válaszolni a szocialisták frakcióvezetője. 

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/47956/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?