A szocialisták 40 milliót kaptak, hogy lakópark épüljön a Péterhalmi-erdő közepén

A napokban egy tényfeltáró oknyomozó kerületi blog kiderítette ami mindig is sejthető volt, hogy Kunhalmiék azzal támadják politikai ellenfeleiket a Péterhalmi-erdő kapcsán, amit valójában ők maguk akartak megvalósítani. Persze a leleplezés hidegen hagyja őket, hiszen továbbra is terjesztik álszent módon hazugságaikat, hiába cáfolta meg azokat tételesen a Pilis Parkerdő, amelyről korábban beszámoltunk.

Ugyanis 2008-ban Szaniszló Sándor akkori alpolgármester, Kunhalmi bizalmi embere egy olyan előterjesztést jegyzett amely arról szólt, hogy a Péterhalmi-erdő közepére egy 2500 lakásos lakópark épüljön. Mindebből egyértelműen kiderül, hogy egyáltalán nem környezettudatosak, mivel minden követ megmozgattak a lakópark megépítése érdekében.

Sőt a kivitelező előre biztosította a 40 millió forintot a kedvező döntés megszületése érdekében, vagyis jó pár Nokiás doboz landolt Szaniszló zsebében.

Szerencsére a szocialisták által tervezett lakópark nem valósult meg, mivel 2010-ben a választók elzavarták Szaniszlóékat a hatalomból. De ne legyen kétségünk azzal kapcsolatban, ha ismét hatalomra kerülnének akkor eredeti terveiket megvalósítanák azaz megépülne a lakópark a Péterhalmi-erdő közepén.

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/47832/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?