Szaniszló és Kőrös továbbra is falaz Simon Gábornak

Közel 4 éve robbant ki Simon Gábor az MSZP egykori kerületi elnökének, országos elnökhelyettesének botránya amikor is kiderült, hogy több száz millió forintot rejtegetett titkos külföldi és hazai bankszámlákon. Az eltitkolt pénzek és ingatlanok összértéke meghaladta a 600 millió forintot.

Azonban ez a 4 év kevés volt a szocialistáknak ahhoz, hogy a Simon-ügy kapcsán az ország és a XVIII.kerület polgárait leginkább foglalkoztató kérdésekre végre egyenes választ adjanak. Ennek következtében még mindig nem tudjuk milyen pénz is valójában az a több száz millió forint, amelyet Simon Gábor az MSZP korábbi elnökhelyettese titkos külföldi és hazai számláin rejtegetett.

Pedig a XVIII.kerületieket még 4 év elteltével is jogosan foglalkoztatja az a kérdés, hogy lehetett-e ez a eltitkolt több száz millió forint a helyiek pénze. Mivel abban az időben amikor Simon Gábor számlát nyitott Ausztriában, a XVIII.kerület kötvényt bocsátott ki 3 milliárd forint értékben, illetve a kerület 2010 előtti szocialista vezetése alatt több mint 10 milliárdos adósságállomány halmozódott fel, amit nyilván nem a szél hordott össze.

A választ a kérdésekre leginkább azok a szocialista politikusok adhatnák meg, akik korábban évekig Simon Gábor útját egyengették, továbbra is az MSZP meghatározó emberei, helyi kampányának irányítói és most Kunhalmi Ágnes ügyeit intézik.

De ők vagyis Szaniszló Sándor korábbi alpolgármester, illetve Kőrös Péter a szocialisták kerületi frakcióvezetője a nyílt egyenes beszéd helyett inkább hallgatnak és az üggyel kapcsolatban nem nyilatkoznak azaz a mai napig falaznak egykori főnöküknek. 

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/47548/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?