Kunhalmi ellenfeleinek száma növekszik

Eléggé elszámították magukat Kunhalmi Ágnesék, amikor azt gondolták Karácsony Gergely beemelése a baloldali összefogásba, valamint álhírek és féligazságok terjesztése által megállítható lesz az MSZP támogatottságának csökkenése. Mostanra kiderült ez közel sincs így, mivel ma a baloldal rosszabb állapotban van, mint volt 4 évvel ezelőtt, amit a legfrissebb közvélemény kutatási adatok is alátámasztanak.

Helyzetüket pedig tovább nehezíti az a körülmény, hogy egyáltalán nem egységesek, hiszen egyre több azoknak a politikai szervezeteknek a száma, amelyek úgy döntöttek külön indulnak a 2018-as parlamenti választásokon. Legutóbb éppen Bokros Lajos pártja a Modern Magyarországért Mozgalom döntött így, de korábban már az LMP, a Momentum és a Jobbik is hasonló álláspontra helyezkedett. Sőt könnyen elképzelhető, hogy ehhez a körhöz belátható időn belül csatlakozik az Együtt is, amely a napokban megnevezte saját miniszterelnök-jelöltjét Szigetvári Viktor személyében.

Közben szocialista informátorunk arról tájékoztatott minket, hogy maguk Kunhalmiék is kezdik feladni a XVIII.kerületet, mivel egyre kevésbé hisznek a választások megnyerésében és az egyéni mandátum megszerzésében. Emiatt is szerepel egyre kevesebbet a kerületben, ezért is kampányol hónapok óta mindig máshol, hiszen politikai túlélése érdekében létkérdés számára a minél előkelőbb befutó listás hely megszerzése az MSZP-Párbeszéd közös országos listáján, hiszen így talán bejuthat az Országgyűlésbe ha elérik a 10 százalékot és ezzel biztosíthatja újabb 4 évre politikai szerepét.

Azonban a történet folytatása ennek ismeretében eléggé kiszámíthatatlan, de az már most látszik, hogy igen hatalmas problémák vannak a baloldalon, ahol totális káosz uralkodik és a különböző baloldali pártoknak nem a kormányváltás kivitelezése a célja, mivel arra minimális esélyük sincsen, hanem egymás kicsinálása.

Ennek következtében egy dologban biztosak lehetünk vagyis a  baloldali szappanopera folytatásában, így unatkozni továbbra sem fogunk.

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/47228/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?