Kunhalminak fogalma sincs az egészségügy valós helyzetéről

Kunhalmi Ágnes az MSZP budapesti elnöke, hivatalos kampányarca szerdai sajtótájékoztatója során csak azt bizonyította be ország-világ előtt, hogy az egészségügy valós helyzetét nem ismeri, az elmúlt időszak eredményeit képtelen elfogadni, így az ágazat helyzetéről csak hazudozni tud.

Nem állítjuk, hogy minden tökéletes az ágazat kapcsán de az biztos, hogy a helyzet nagyságrendekkel jobb, mint volt 2010 előtt a szocialisták idején. Azok a képtelen vádaskodások pedig egyszerűen nem fedik a valóságot amelyet sajtótájékoztatóján Kunhalmi előadott miszerint, napi 2 orvos hagyja el az országot, ezért azonnali béremelésre van szükség és az egészségügy fizetőssé vállt.

Ha nem csal az emlékezetem éppen a szocialisták voltak azok, akik a kórházi napidíj és a vizitdíj bevezetésével fizetőssé tették az egészségügyet. Lehet szépeket ígérni, a valóságot meghazudtolni, de a tényeken az semmit nem változtat, hogy Gyurcsányt és a szocialistákat az egészségügyi dolgozók, valamint a betegek helyzete nem érdekelte, kizárólag csak üzletelni akartak rajtuk.

A polgári kormány ezzel szemben 2010 óta 400 milliárd forintot fordított az egészségügyi dolgozók béremelésére, az ápolók bére 2016 és 2019 között 65 százalékkal emelkedik, a mentősöké ennél is nagyobb mértékben, a szakorvosok és szakgyógyszerészek bére pedig két év alatt 207 ezer forinttal nőtt. Sőt több pénzt kapnak a rezidensek, a védőnők, a háziorvosok és a házi gyermekorvosok is. Ezenkívül 2010 óta félezer új mentőautót állítottak szolgálatba és minden évben 100 új mentőautó beszerzését tervezik, illetve országszerte megújulnak a kórházak, rendelők, mentőállomások és elkezdődött Budapest legnagyobb kórházfejlesztési programja.

Mindezekből egyértelműen megállapítható bármennyire nem tetszik ez Kunhalmi Ágnesnek és az egész balliberális ellenzéknek, hogy ma az egészségügy sokkal jobb állapotban van, mint volt akkor amikor ők irányították az országot.

1
https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/46066/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emilia 2017-12-18 14:25:23
Aranyos Ágica !

Kár arról ábrándoznod , hogy valaha is a pulpitusra kerültök !
Egyszer / kétszer ? / volt Budán kutyavásár !
Politikusnak születni kell !
Neked még igazság szerint diplomád sincs !

Jobban tennéd édes , hogy hazamennél oda ahonnan származol , a tanyára !
Ott csacsoghatnál kedvedre is !
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?