Kunhalmi a kerületbe hívta Korózs Lajost hazudozni és ígérgetni

Nemrég egy büdös kocsmában tartott lakóssági fórumot a XVIII.kerületben Kunhalmi Ágnes meghívására Korózs Lajos az MSZP elnökségi tagja.

Az eseményen akinek egyáltalán sikerült józanak maradnia megtudhattuk itt bizony minden rossz amit a kormány csinál és igazi paradicsombeli lét vár ránk, ha ismét az MSZP kerülne hatalomra. Csak ilyenkor arról feledkeznek el rendszerint, hogy nekik már bizony számtalan lehetőségük volt a bizonyításra amikor éppen hatalmon voltak. Például Korózs Lajosnak is az akkori Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkáraként, de tevékenysége maga volt a totális csőd, mivel csak azt sikerült elérnie, hogy 2010-re soha nem látott mértékben éltek szegénységben az emberek és a munkanélküliek száma rekordokat döntött.

Persze ez őket nem érdekli, most legújabban úgy tesznek mintha soha nem lettek volna hatalmon, azt gondolják azt már úgy is elfelejtette mindenki, így nyugodtan lehet képtelenebbnél képtelenebb hazugságokkal traktálni az embereket és ígéretcunamiba kezdeni. A rendezvényen az egykori szocialista államtitkár többek között ígéretet tett a 13.havi és a rokkantsági nyugdíj visszaállítására is.

Ha valaki egy picit is tisztában van a valósággal az nagyon is jól tudja, hogy azok az emberek, akik tényleg tartósan betegek, egészségügyi állapotuk miatt képtelenek bármilyen munkavégzésre, ők nincsen magukra hagyva, ahogy azt a szocialisták állítják, mivel ők rokkantsági és rehabilitációs ellátásban részesülnek, amely a megélhetésüket biztosítja. Csak azon életerős munkaképes emberek számára szűnt meg ez a ellátási forma azaz a rokkantsági nyugdíj, akik amúgy képesek lennének dolgozni, de trükkök százaival nyugdíjazták magukat és nem egy esetben életerős fiatakról beszélünk. Ezért igenis helyesnek tartjuk azt a kormányzati politikát, miszerint akinek egészségügyi állapota megengedi az igenis dolgozzon és ne a rokkantsági ellátást várja 40 valahány évesen.

A 13. havi nyugdíj visszaállítására tett szocialista ígéret pedig azért szánalmas próbálkozás, mert éppen ők voltak azok, akik mindig is becsapták az időseket és egyik napról a másikra még egyhavi nyugdíjukat is elvették, ezért teljesen mindegy mit mondanak, mint ígérgetnek. Ezenkívül hagyták elértéktelenedni a nyugdíjat, amelyet meg is akartak adóztatni. Ma ezzel szembe a nyugdíjasok számíthatnak a kormányra, mivel nemcsak megőrzi értékállóságát a nyugdíjuk, hanem már az ország gazdasági növekedéséből is részesülnek. Ugyanis az ország történelmében először nyugdíjprémiumot kaptak az idősek és a Erzsébet-utalványok kézbesítése is zökkenőmentesen zajlik.

Azonban a hallgatóságot nagyon nem érdekelte, mit hazudozik és milyen ígéretcunamiba kezd Korózs Lajos, mivel elvégre ezt a rendezvényt egy kocsmában tartották, ahová az emberek általában nem politikai szeánszra térnek be. Egy biztos az esemény végén senki nem maradt szomjas, információink szerint még a szocialista politikusok sem.

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/45957/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?