Kőrös Péter már tudja, hogy ég a ház Kunhalmi körül

Kunhalmi Ágnes megbízott kampányfőnöke Kőrös Péter, aki korábban nem gondolkodó lényeknek, egységsugarú síkidomnak nevezte a választókat már érzi, hogy a kerületi MSZP háza táján nagy a baj és kétségbeesésében egyenesen a Simicska TV-hez fordult.

Szüksége is van erre , mivel információink szerint több párttag is jelezte nem fog részt venni a kampányban, amennyiben a demokratikus ellenzék országgyűlési képviselő-jelöltje nem a soraikból fog kikerülni. Erre a Simicska-médiánál saját támogatóik megnyugtatása érdekében politikai megrendelésre ugyan legyártottak egy hírt, miszerint minden rendben van, az egyeztetések folyamatosak a felek között és mindenki az MSZP budapesti elnökét támogatja, így ő fog 2018-ban indulni, azonban a valóság teljesen más.

Ugyanis Kunhalmi csak a Magyar Szocialista Párt jelöltje, de nem a demokratikus ellenzék közös jelöltje. A jelenlegi állapotok szerint pedig egyáltalán nem biztos, hogy Kunhalmi lesz végül 2018-ban a fideszes Kucsák László kihívója, mivel a Demokratikus Koalíció bejelentette igényt tart a XVIII.kerületre és az ő jelöltjük, mint közös demokratikus jelölt Vadai Ágnes.

Emiatt persze meg is szakadt a két párt közötti tárgyalás és akár az egész MSZP-DK összeborulás is bukhat, mert az MSZP fővárosi elnöke és a Kőrös Péter-Szaniszló Sándor páros azt a politikai gesztust képtelenek megtenni, hogy a nagyobb támogatottsággal bíró párt javára visszaléptessék saját jelöltjüket. Teszik ezt mindezt azért, mert nagyon is jól tudják, ha Kunhalmi bukik, akkor a kerületben ők is talajt veszítenek és őket is meneszthetik az elégedetlenkedő szocialisták.

A helyzetüket pedig tovább nehezíti az a körülmény is, hogy a Momentum már októberben közölte, önállóan indul, senkivel nem fognak össze, így a XVIII.kerületben is lesz jelöltjük , ezenkívül az LMP és a Jobbik indulásával is lehet számolni. Mindebből látszik, hogy a helyi MSZP háza ég, megjósolhatatlan mi történik a következő hetekben, de Kunhalmiból egyik jelentősebb balliberális párt sem kér az már gyakorlatilag eldőlt.

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/45867/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?