Kunhalmiék továbbra is lenézik a szakmunkást

Az MSZP programalkotó rendezvényén az egykor szebb napokat is megélt pártnak sikerült ismét bebizonyítania, hogy egyáltalán nem ismerik a magyar valóságot, egy álomvilágban élnek, amelynek tipikus példája Kunhalmi Ágnes beszéde.

A szocialisták budapesti elnöke beszéde során gyakorlatilag korábbi álláspontját ismételte el, miszerint a szakmunkások félanalfabéták, a legjobb lenne ha ők leérettségiznének, mivel kevesebb az igény rájuk. Mondandójának másik részé pedig abból állt, hogy hisztériázva toporzékolva megígérte, ha ők nyernek valamilyen véletlen folytán, akkor bizony Magyarországon sok diplomás lesz, sokkal több, mint ma és nem fog számítani ki mikor fejezi be az egyetemet és főiskolát, hány évesen szerzi meg a diplomát.

Mindezek alapján ezzel a megnyilatkozással a szocialisták nyíltan beismerték, hogy fogalmuk sincs a valós munkaerő-piaci helyzetről, mivel akkor nem mondanának olyan zöldségeket, amit most mondanak és tisztában lennének a tényleges helyzettel, miszerint nem több diplomásra van szükség, hanem jó szakemberekre, jó szakmunkásokra, akikből ma hatalmas a hiány. Akikre a munkaadók egyenesen két kézzel vadásznak, hiszen a mostani helyzetben egy jó szakmunkás minimum ér annyit, ha egyes esetekben nem többet, mint egy diplomás.

Másrészt a szakmunkások ledegradálásával ország-világ előtt elismerték, hogy akinek nincs érettségije vagy nem diplomás azt nem veszik emberszámba, azaz számukra másodrangú állampolgárnak számít továbbra is a szakmunkás.

Ezek után egy dologban biztosak lehetünk, ez a álbaloldali alakulat nem a melósokat, a bérből és fizetésből élőket képviselik hiába hangoztatják azt, mivel akkor az ő érdekükben cselekednének, dolgoznának alakítanák politikájukat és nem lenéznék őket.

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/45820/pics/lead_800x600.jpeg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?