Kunhalmiék megbuktathatják az MSZP-DK összefogást


Az ATV munkatársa megszerezte a legfrissebb listát az MSZP-DK megállapodásról az egyéni körzetekben. Molnár Gyula MSZP-elnök ezt a listát vitte hétfőn a szocialisták elnökségi ülésére. Eszerint 55-45 arányban osztják el a körzeteket.

A nyilvánosságra került lista alapján – amennyiben megszületik a megállapodás -akkor Pestszentimrén és Pestszentlőrincen a mindenhol leszerepelt Kunhalmi Ágnes helyett, Vadai Ágnes a Demokratikus Koalíció politikusa, alelnöke lehet a közös jelölt. De csak névleg, mivel a Kunhalmi mögött álló helyi szocialista multimilliomosok mindent elkövetnek, hogy ne Vadai legyen a jelölt. Az ATV értesülései szerint egyedül a XVIII.kerületben fúrja az MSZP a DK jelöltjét, holott az előzetes megállapodás szerint már eldőlt, hogy Vadai Ágnes indulna Kunhalmi helyett.

Információink szerint a fővárosi szocialisták most azzal próbálják zsarolni Gyurcsányékat, ha nem tesznek le Vadai jelöltségéről, akkor a helyi MSZP tagjai és szimpatizánsai nem vesznek részt Vadai kampányában, nem segítenek neki azaz a 2018-as választási küzdelemből kimaradnak. Sőt az se kizárt, hogy az MSZP budapesti vezetése megbuktatja az MSZP-DK összefogást, ha a párt budapesti elnöke nem tud elindulni a XVIII.kerületben.

Vagyis Kunhalmi és a mögötte álló személyek csak addig összefogás partiak, amíg az ő helyük biztosított, de ha már arról van szó, hogy más lesz a jelölt nekik háttérbe kéne vonulniuk az együttműködés érdekében, akkor annyira már nem támogatják azt.

Egyenlőre nem lehet tudni mi lesz a történet vége, de a baloldal állapotát figyelve minden elképzelhető és annak ellenkezője is. Szóval a baloldali szappanopera története folytatódik tovább.

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/45374/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?