Az ellenzék a Soros-tervet is tagadja


Az ellenzék nem változik és semmiből nem tanul, ahogy a bevándorlást vagy éppen a kötelező betelepítési kvótát, úgy most legújabban a Soros-terv létezését sem ismerik el.

Az ellenzék magatartását jól jellemzi Molnár Csabának, a Demokratikus Koalíció EP-képviselőjének a kvóta létezését és jövőjét tagadó kijelentése egy héttel azután, amikor is Brüsszelben megszavazta azt a állásfoglalást, amely a Soros-terv számtalan pontját tartalmazza, így többek között a kötelező, felső korlát nélküli kvótát is.

A másik Gyurcsány-párti politikus, Niedermüller Péter is megszavazta ezt a javaslatot, hasonlóan az MSZP-s Szanyi Tiborhoz és Jávor Benedekhez, a Párbeszéd politikusához. Szanyi Tibor azt követően cselekedett így, hogy pártjából korábban Ujhelyi István, Tóth Bertalan és Kunhalmi Ágnes is arról beszélt, nincs és nem is lesz semmilyen kvóta.

Mindezekből egyértelműen látszik, hogy nem lehet rájuk számítani az ország megvédésében és mára az is nyilvánvalóvá vált, hogy támogatják a migránsok betelepítését, a kvótát és a Soros-tervet. Ezért is nagyon fontos, ennek a tervnek a megakadályozása érdekében, hogy december 1-jéig minél többen töltsék ki és küldjék vissza a nemzeti konzultációs kérdőíveket.

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/45315/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?