Kunhalmi tagadta, az uniós intézmények mégis megindítanák a betelepítéseket


Bár Kunhalmi Ágnes és a többi baloldali, illetve liberális képviselő tagadja a létezését, az egészet egy álproblémának tekintik, az Európai Parlament ennek ellenére elfogadta a kötelező betelepítést.

Brüsszelben megszületett a döntés arról, amire a kormány hónapok óta figyelmeztet. Az uniós intézmények megindítanák a betelepítéseket, mégpedig nem önkéntes, hanem kötelező jelleggel vagyis állandó rendszert hoznának létre, létszámkorlát nélkül. Ezenkívül a betelepítéseket ott kezdenék el, ahol álláspontjuk szerint nem fogadtak be elég bevándorlót azaz Magyarországon.

De itt még nincs vége a történetnek, mivel az elképzelések szerint megkönnyítenék a családegyesítéseket is, amelyekbe természetesen bevonnák a mindenhol elég sokat bírált, zavaros hátterű NGO-kat is. Most zárt ajtós tárgyalások következnek, a többi uniós intézmény részvételével, ahol megszülethet a végleges döntés az EP által elfogadott rendelet érvényesítéséről. Ha véglegesítik a rendeletet, akkor gyakorlatilag erőből vesznek el Magyarországtól egy alapvető jogot , annak meghatározását, hogy kivel éljünk együtt.

Közben az ellenzék azt állítja köztük Kunhalmi Ágnes is, hogy ezek a tervek nem léteznek, de azért az Európai Parlamentben a baloldali képviselők az egész előterjesztést megszavazták. Így legalább egyértelműen kiderült mindenki számára, kikre lehet ténylegesen bízni Magyarország biztonságát.

A most elfogadott tervezet szerint, amennyiben a menedékkérő és egy adott tagállam között nem állapítanak meg kapcsolatot – ott élő családtagok, korábbi tanulmányok vagy uniós lakhely, akkor az EU által meghatározott elosztási kulcs alapján jelölik ki a befogadásra köteles országot. Ha pedig az adott tagállam ellenáll, nem fogadja be a bevándorlót, akkor bizony kevesebb uniós forráshoz férhet majd hozzá. Mindebből egyértelműen látszik, hogy Brüsszel Soros György tervét hajtja végre. A milliárdos üzletember úgy gondolja az EU-nak évente 1 millió bevándorlót kell befogadnia, akiket a befogadó országnak fejenként 9 millió forint állami segéllyel is támogatnia kell.

A magyar kormány álláspontja szerint a bevándorlás kérdése ma mindennél fontosabb és súlyosabb téma Magyarországon és Európában egyaránt. Most minél nagyobb szükség van az emberek kiállására és hangjára, hogy közösen együtt meg tudjuk védeni az országot és ne mások írják elő kikkel éljünk együtt. Emiatt indította útjára a kormány a nemzeti konzultációt, amely 7 pontba szedi Soros György idézeteit, amellyel hazánkat és Európát veszélyezteti.

Ennek következtében mindenkit arra kérünk ha még nem tette meg, akkor mondja el a véleményét a Soros-tervről és vegyen részt a nemzeti konzultációban.

A nemzeti konzultációs ív interneten is kitölthető erre a linkre kattintva.

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/44898/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?