Szakadóban az MSZP- a volt pártigazgató kiosztotta Molnár Gyulát


A HírTV által a napokban nyilvánosságra hozott üzenetében Valez Árpád szocialista politikus keményen odapörkölt Molnár Gyula pártelnöknek és bejelentette nem indul a 2018-as országgyűlési választásokon.

Valez szerint Molnár hiába ígért fűt-fát nem igazán jutottak előrébb, sőt az MSZP társadalmi megítélésében, a kutatások számaiban, valamint a párttagok és aktivistáink hangulatában is nagy zuhanás következett be.

Ugyan ennek a felelőse nem egyedül Molnár Gyula, de ez nem kisebbíti a felelősségét-olvasható a levélben.

„Nem tudok eltekinteni attól a ténytől, hogy te a magyar baloldal vezető pártjából, történelmi szemszögből nézve pillanatok alatt, egy a mások után kullogó, kedvtelen, motiválatlan, kiszolgáltatott politikai közösséget csináltál. Ezt a politikai menetrend és stratégia hiánya okozta vagy a szándékosság. Több hónapja érzem rajtad és látom a döntéseidből, hogy csak meg akarod úszni, túl akarod élni ezt a helyzetet” -írta Valez, aki Botka lemondására is kitért. Úgy véli Molnár itt sem vállalta a felelősséget.

A volt pártigazgató az MSZP végromlását látja és azt is felrója Molnárnak, hogy a legyengített MSZP ilyen állapotban kényszerül szövetséget kötni, aminek eredményeképpen vezetéseddel átjátszod a párt több nyerhető körzetét a DK-nak.

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/44537/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?