Az ellenzék és a balliberális média által vizionált közlekedési káosz elmaradt


Nem úgy indult az ellenzéki politikusok hete ahogyan azt remélték, mivel az általuk várt közlekedési káosz elmaradt a 3-as metró felújítása kapcsán. Ami számukra elég rossz hír, mert hitelességi problémájuk ezzel a produkcióval csak megnövekedett, hiszen hetekig azzal traktálták a budapestieket, hogy Budapest nincs felkészülve erre, aminek következtében a város közlekedése meg is bénulhat.

Szerencsére a rémhírkeltők által jósolt prognózisból nem lett semmi, a legnagyobb reggeli csúcsban továbbra sincsenek komolyabb fennakadások, ott ahol igen annak sem a forgalomrend változás az oka, hanem a balesetek.

Jól jellemzi amúgy az egész helyzetet, hogy még a 444.hu is kénytelen volt eliserni, hogy nem fulladt káoszba a 3-as metró felújítása. Sőt még Horváth Csaba szocialista politikus élő bejelentkezését is megemlítik az ATV tegnap reggeli műsorában, aki bizony nem kicsit sült fel, mikor az Árpád-hídnál azt magyarázta, hogy itt mekkora dugó és fennakadás lesz. Az egész interjú annyira vállalhatatlan volt, hogy a műsorvezetőnek Vujity Tvrtkonak kellett helyre tennie, mivel a mögötte futó képekből egyértelműen látszódott nem igaz amit mond.

Amúgy az ellenzék magatartása a metró felújítása kapcsán már csak amiatt is furcsa, mert éppen ők voltak azok, akik évekig az aggodalmukat hangoztatták a 3-as metró állapota kapcsán. De mivel a munkálatok megkezdése miatt egy kampányelemmel szegényedtek, így a felújításnak tiszta szívből nem tudnak örülni, mert számukra nem jó hír ha egy probléma megoldódik, hiszek akkor nem tudják mivel támadni a kormánypártokat.

Ezzel szemben a budapestiekl igenis örömteli fejleménynek tekinthetik a munkálatok megkezdését, mivel 3 év elteltével végre olyan metrón lehet utazni, ami nemcsak biztonságos tömegközlekedést biztosít, hanem korszerűt is.

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/44483/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?