Az ellenzék rendszeresen cserbenhagyja az embereket


A hazai ellenzék esetén rendszeresen visszatérő jelenség, hogy nem a valóságról beszél és mikor egy adott ügy kapcsán cselekednie kéne akkor bizony az érintetteket rendszeresen cserbenhagyja. A nők elleni erőszak kapcsán is így viselkedtek, ugyan szavak mentén elítélték a jelenségét, de amikor cselekedniük kellett volna, akkor korábbi önmagukat és az áldozatokat is megtagadva nem támogatták a nők elleni erőszakos bűncselekmények szigorúbb büntetését.

Sok más ellenzéki képviselő közül Kunhalmi Ágnes (MSZP), Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) és Szabó Timea (Párbeszéd) sem szavazta meg a nők elleni bűncselekmények szigorítását az új büntető törvénykönyvvel. Ennek ellenére a kormánypártok megalkották Európa egyik legszigorúbb büntető törvénykönyvét, amely kiemelten védi a nőket és a gyermekeket.

Szóval ez a eset is bebizonyította lehet itt ígérgetni mondani nagyokat, de ami igazán számít azok nem a szavak, hanem a tények, amelyek során az ellenzéki képviselők bizony rendszeresen cserbenhagyják az embereket. Ahogy nem támogatták a rezsicsökkentést, a családi adókedvezmények rendszerét vagy éppen a munkahelyteremtési intézkedéseket, úgy nem támogatják a nők védelmét sem, ezáltal pedig az elkövetők oldalára álltak.

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/44305/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?