Karácsony és Kunhalmi megfenyegette a kerületieket


A múlt héten a Bal18 nevezetű szocialista szeánsz vendége volt Kunhalmi Ágnes meghívására Karácsony Gergely Zugló polgármestere, az Együtt és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje.

A rendezvényen a résztvevő politikusok Rákosi Mátyás szellemét megidézve újból megfenyegették a XVIII.kerületieket, ha bárki munkából származó jövedelemmel rendelkezik, tanult, törekedett az életében vagy a jobb megélhetés reményében plusz munkát vállalt, akkor ő bizony gazdag embernek számít és emiatt jövedelmét brutális adó formájában elveszik, mivel mindenkit a minimálbér szintjére kell visszahúzni.

Az így beszedett pénzt pedig feltétel nélküli alapjövedelem formájában azoknak fogják odaadni, akik soha életükben nem dolgoztak és nem is szeretnének dolgozni. Vagyis a baloldal Botka bukása után továbbra is azzal kampányol, hogy választási győzelmük esetén minden nagyon jó lesz és egy olyan országot teremtenek, ahol munka nélkül is lehet majd boldogulni. Azonban arról most sem beszélnek, ha ez megvalósul akkor bizony lesznek olyan tagjai a társadalomnak, akik azért fognak dolgozni, hogy a másik hozzá hasonló embereknek ne kelljen azaz munka nélkül is megélhessen.

Egy szó, mint száz ez a esemény egyértelműen bebizonyította ami már elég régóta sejthető miszerint hiába bukott meg Botka László, programjának elemei továbbra is érvényesek vagyis a balliberális oldalon semmi nem változott az éppen aktuális szereplőkön kívül.

2
https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/44189/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Gizella 2017-10-30 19:13:32
amikor ilyen és ehhez hasonló ötletekkel rukkolnak elő, sejteni lehet ,hogy a vereségre játszanak,mert tudják ,hogy sosem kell vele többé foglalkozni. de kampány idején buta emberek tömegeit lehet hülyíteni. ezt csinálják 27 éve,ha kormányra kerülnek azzal töltik az idejüket,hogy megmagyarázzák a népeknek,hogy mit,miért nem lehet megcsinálni+a zorbán
Válaszolok
István 2017-10-30 15:27:16
Tisztelt Kunhalmi Ágnes és Karácsony Gergely!
Önöknek ez természetes hisz érdemi munkavégzés nélkül keresnek havonta több százezret. Gondolom, azért erőltetik ezt az ostoba javaslatot, hogyha jövőre a parlament jóvoltából már nem lesz az ország népe a fejős tehenük a több százezres fizu, akkor is megmaradjon. Képmutatók, hazugok és álszentek. Nem méltók a választók bizalmára és egyetlen egy szavazatara sem.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?