Magyarország nem lesz bevándorló ország

Az EU vezetői szerint mivel az unió bírósága elutasította a magyar és a szlovák kormány keresetét a kvótaperben, így a migránsok kötelező elosztási mechanizmusában mindenkinek részt kell vennie. Azonban a brüsszeli bürokraták érdekes módon arról már nem beszélnek milyen költséggel járna ennek az elképzelésnek a megvalósítása egyes tagállamokra lebontva.

 

Minden bizonnyal okkal nem beszélnek erről, mert nagyon is tisztában vannak azzal, hogy a kötelező betelepítés rendkívüli módon megterhelné a hazai ellátórendszereket. Gondoljunk itt csak a migránsok egészségügyi ellátására, amely milliárdokba kerülne tömeges betelepítés esetén és ez a pénz bizony hosszabb távon a hazai egészségügyi ellátásból hiányozna. Ezenkívül a családegyesítési tervek révén a családi és szociális rendszerek számára is óriási terhet jelentene a kvótarendszer.

 

De itt még nincs vége a történetnek, ugyanis újabb költségekkel lehet számolni annak kapcsán miszerint Nyugat-Európában már megdőlt az a illúzió ,hogy a migránsok friss, képzett munkaerőt jelentenek. Ezáltal ezek az emberek munkanélküliek maradnak és legális munkahely hiányában a közteherviselésben egyáltalán nem fognak részt venni, de a szociális ellátórendszer segítségét kénytelenek lesznek igénybe venni. Emellett beilleszkedési nehézségeik vagy éppen kulturális kölönbségeik miatt komoly társadalmi problémák alakulhatnak ki, amelynek következtében romolhat a közbiztonság helyzete, ahogy ez Franciaországban és Németországban megtörtént.

 

Mindebből egyértelműen kitűnik, hogy a Soros-terv alapján a kvótarendszer kivitelezése a hazai költségvetést igen nagy mértékben megterhelné. De mivel Magyarország nem szeretne bevándorló országgá változni, így ennek kivitelezéséhez nem fog hozzájárulni.

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/42746/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?