Kunhalmi után Botka is álproblémának tartja a bevándorlást


Botka László most 2017-ben gyakorlatilag ugyanazt üzeni egy videóban, amit Kunhalmi Ágnes 2015-ben. A szocialisták budapesti elnöke akkor az egész bevándorlási kérdést álproblémának nevezte, amikor közel másfél millió migráns tartott Magyarország felé.

 

Most pedig az említett videóban az MSZP éppen aktuális miniszterelnök-jelöltje kijelentette, hogy mivel Magyarország elveszítette a kvótapert, így el kell fogadnunk a kötelező betelepítési kvótát. Persze Botka azt már nem fejtette ki, hogy ennek a politikai döntésnek az elfogadása azért lehet nagyon veszélyes, mert ezáltal ez egy precedens lehet arra, hogy akár több százezer illegális bevándorlót is betelepítsenek. Ráadásul garantáltan azokat kellene befogadnunk, akiket Németországnak és a skandináv országoknak a legminimálisabb szinten se sikerült munkára fogniuk, integrálniuk.

 

Botka László álproblémája, miközben milliók próbálnak bejutni Európába (ráadásul a kivándorlás csökkent 2010 óta, és sokkal kisebb, mint a környező országokban)

 

Kunhalmi Ágnes álproblémája: közben másfél millió illegális bevándorló volt útban felénk

 

Közben a Facebookon terjed az a videó, hogyan tagadták le nem is olyan régen a balliberális politikusok a kötelező kvótát. Azzal hitegették a magyar társadalmat, hogy csak a kormánypártok kitalációja az egész, miszerint kötelező betelepítési kvóták egyáltalán léteznének Brüsszelben.

 

Így hazudoztak a kötelező kvótáról az MSZP-s és DK-s politikusok

 

Azonban a kvótaper egyértelműen bebizonyította nemcsak a kvóta létezését, hanem azt is, hogy az ellenzékre Magyarország biztonsága szempontjából nem lehet számítani, mivel pártpolitikai érdekeik alapján még a közvélemény félretájékoztatására is képesek. Sőt ha rajtuk múlna már rég végrehajtották volna a kötelező betelepítési kvótát.

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/42276/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?