Kunhalmi lehet Botka utódja

A szocialista belháború újabb állomásához érkezett, egyes hírek szerint már meg is találták Botka László utódját. Egy ideig úgy tűnt, hogy Karácsony Gergely a Párbeszéd politikusa lehet a befutó, azonban most egy újabb név merült fel lehetséges utódként, aki a szocialista informátorok szerint nem más, mint Kunhalmi Ágnes.

 

Az MSZP budapesti elnökének előrelépésével azért is lehet számolni, mivel sokan a párton belül Gyurcsány emberének tartják, ezáltal neki egyáltalán nem fog gondot okozni, hogy a Demokratikus Koalícióval meglegyen az összefogás és a mikropártokat, köztük Karácsony Gergely pártját is partvonalon kívülre helyezzék. Az összefogás kapcsán a Botka László körül csoportosuló tábort leszámítva mindenki egyetért abban, hogy szimpátiától függetlenül Gyurcsányék megkerülhetetlenek, mivel az MSZP-n kívül ők azok, akik össze is akarnak fogni és ezenkívül rendelkeznek akkora bázissal, akiknek mérhető a támogatottságuk, azaz egyedül önállóan indulva is képesek lehetnek arra, hogy az 5 százalékot megugorva bejussanak az Országgyűlésbe. Másrészt az összefogás révén abban is bíznak, hogy ugyan a választást 2018-ban nem fogják megnyerni, de vereségüket talán minimalizálhatják és politikai szereplőként kapnak egy utolsó esélyt az ezer sebből vérző baloldal újraépítésére.

 

Azonban Kunhalmi esetén a valósághoz az is hozzátartozik, hogy a hazugságain és az elvesztett 2014-es választáson kívül semmi érdemlegeset nem tud felmutatni a vagyonbevallása folyamatos kiegészítésén kívül. Nagy valószínűség szerint csak egy epizódszereplő lesz Gyurcsány bábjaként amennyiben a 2018-as választásokra tényleg ő lesz az MSZP és a DK közös miniszterelnök-jelöltje.

 

A bukást követően pedig ahogy Mesterházyt 2014-ben úgy Kunhalmit is ejteni fogják , nem fognak neki szerepet adni a baloldal újraépítésében, sőt a szappanopera 2018 után is tovább fog folytatódni, mivel Gyurcsányék meg fognak próbálkozni az MSZP megsemmisítésével, hogy a baloldalon rajtuk kívül más szereplő ne maradjon.

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/41155/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?