A választókat sértegeti a Jobbik

Az egykor szebb napokat megélt exradikális párt a Simicska-fordulat illetve a cukiságkampányának levezényelése óta minden hitelét és támogatóinak jelentős részét is elveszítette. Amit a pártvezetés nem akar vagy nem tud megérteni, hibás politikájukat még mindig tökéletesnek gondolják, a valósággal véletlenül sem akarnak szembenézni. Sőt most már egyenesen a különböző választói csoportokat teszik felelőssé és sértegetik, amiért nem a Jobbikot támogatják.

 

Először Vona Gábor a párt elnöke támadt rá a nyugdíjasokra saját közösségi oldalán amikor azt írta róluk, hogy megvezethetőek, befolyásolhatóak,szájukból ömlik a szenny és fizikai erőszakkal egymás ellen ugranak. A kijelentésért a pártelnök a mai napig nem kért bocsánatot annak ellenére, hogy az Idősek Tanácsa visszautasította az állításait.

 

De ha ez nem lenne elég tetézve a fejük fölött tornyosuló problémákat a Jobbik szóvivője Mirkóczki Ádám, a párt ifjúsági tagozatának egyik rendezvényén lényegében lusta és buta alkoholistákhoz hasonlította a magyar választópolgárokat. Az azonnali.hu helyszíni beszámolója alapján megtudhattuk miképpen vélekednek az emberekről, amelyből kiderült a rideg valóság miszerint szerintük az embereket csak az érdekli, hogy vegyenek sört a Tescóban és megnézzék este a meccset a tévében.

 

Az efféle lenéző jobbikos nyilatkozatokat körülbelül Kőrös Péter az MSZP kerületi frakcióvezetőjének, Simon Gábor legbizalmasabb barátjának a szintjéhez lehet hasonlítani, amikor is 2014-ben a választókat nem gondolkodó lényeknek, egységsugarú síkidomnak nevezte, akikkel bármit el lehet hitetni. Azonban visszatérve a Jobbikra ezek a nyilatkozatok igenis jelzésértékűek a párt valódi értékrendje kapcsán, hogy a választókat csak egy eszköznek tekintik, igazából mindenkit lenéznek az elkényelmesedett elefántcsonttoronyból lefelé beszélő megélhetési politikusaik.

 

Ezzel egy dolgot azért elértek a párt elutasítottsága minden bizonnyal csak nőni fog, mivel egy olyan pártra az emberek nem fognak szavazni, aki csak sértegetni tudja az időseket és az embereket rossz alkoholistának állítják be.

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/40843/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?