A budapesti kórházfejlesztések időszaka megkezdődött

Amikor az Országgyűlés elfogadta a 2018-as költségvetést már akkor tudható volt, hogy a vidéki kórházfejlesztéseket követően Budapesten is megindulnak a kórházfejlesztések, az eszközfejlesztések és persze folytatódik az egészségügyi béremelés.

 

Ennek a folyamatnak tudható be, hogy miközben az ágazatot méltatlan és etikátlan támadássorozat éri a balliberális politikusok illetve az újságírók részéről, ezalatt a betegek és az egészségügyi dolgozók legnagyobb megelégedésére a szükséges folyamatok már elkezdődtek a budapesti kórházfejlesztések kapcsán. Amíg egyesek azon versenyeznek, hogy ki tud nagyobbat hazudni az egészségüggyel kapcsolatban, addig egyes kórházakban az indokolt munkálatok nemcsak elkezdődtek, hanem egyes elemei be is fejeződtek.

 

Az egyik ilyen kórház a Janh Ferenc Dél-Pesti Kórház és Rendelőintézet, ahol teljes mértékben befejeződött a III. belgyógyászati osztály egyik részlegének a felújítási és karbantartási munkálatai.

 

A nyárra tervezett felújítás során kifestették a folyosót és a kórtermeket, újramázolták az ajtókat, ajtótokokat, radiátorokat és éjjeliszekrényeket. Az emeleten kijavították az elektromos hálózatot, a vizesblokkok hibáit helyreállították, a szellőzőrendszert kitisztították, ahol pedig szükséges volt, ott teljesen kicserélték. Így július közepétől megújult környezet fogadja a betegeket ezekben a kórtermekben. A munkálatok során a betegellátás zavartalan volt.

 

Sőt a korábbi terveknek megfelelően a felújítás tovább folytatódik a kórházban, amely nem fog semmilyen problémát okozni a betegellátásban. A munkálatokat a kórház mindig úgy időzíti, hogy azok ne okozzanak fennakadást a gyógyító munkában, és erre jellemzően a nyári hónapok legalkalmasabbak

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/40721/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?