Megújuló intézmények Pestszentlőrincen és Pestszentimrén

Míg a nagy többség megérdemelt pihenését nyaralását tölti a Balatonon vagy éppen a horvát tengerparton, addig a Városgazda18 munkatársai intézményi felújítási munkálatokat végeznek, hogy a vakációs időszak után frissen festett helyiségek fogadják az iskolásokat, óvodásokat és bölcsődéseket.

 

A XVIII.kerületben a Városgazda18 Zrt. közel 100 intézmény üzemeltetéséért és karbantartásáért felel. Nincs olyan kerületi lakos, aki vagy így vagy úgy, de nem kerül kapcsolatba ezen intézmények valamelyikével. Már csak emiatt is fontos, hogy az iskolák, óvodák, bölcsődék, szociális és egészségügyi intézmények megfelelő módon és minőségben láthassák el a feladataikat. Ezt szem előtt tartva az intézményekbe felújítási munkálatok zajlanak.

 

A Városgazda munkásai a munkálatok során tisztasági festést és mázolást végeznek, de sok helyen felújítják a padlóburkolatokat illetve a járólapokat. Szintén cserélik, javítják ahol szükséges a nyílászárókat és a vizes blokkokat, valamint korszerűsítik a fűtést, a tetővilágítókat és kicserélik az armatúrákat, ez utóbbiak közül többet energiatakarékos, LED világításra.

 

Sőt a megszokott felújítási munkák mellett speciálisabb feladatokat is elvégeznek, mivel a Kassa iskola tornatermének a hőlégbefúvóját is felújítják, illetve több iskola sportpályáján biztonsági kamerarendszert is kiépítenek.

 

A nyári szünet után pedig az egészségügyi és szociális intézmények rendbetétele kezdődik.

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/40398/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?